Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
WSP Consulting Nonprofit Kft. 


Székhely:
 
Magyarország, Szalaszend


Iroda:
 
Magyarország, Miskolc

Adószám: 
23187430-2-05

Telefon:
+36/30/ 22-99-394

E-mail:
nemetjovedelem@gmail.com

Nyitvatartás
Hívjon az esti órákban is!

Blog

Miért biztosítom be az autómat, de magamat nem?

2024.04.22. Miért biztosítom be az autómat, de magamat nem?

Egy ismerősünk nap mint nap árut pakolt egy élelmiszerraktárban (gondolok itt rekesz tejekre). Egyre gyakrabban fájlalta a hátát. Eljött az a bizonyos pont, ahonnan már nem volt visszaùt, sem állni, sem ülni, sem feküdni nem tudott már a fájdalomtól. Így indult az ő kálváriája....

tovább

Hogyan építs pénzmágnest?

2024.04.22. Hogyan építs pénzmágnest?

Ha szeretnél erre a kérdésre választ kapni, akkor én a helyedben figyelmesen olvasnám el a következő bekezdéseket. Van egy lehetőség, amivel ténylegesen megtudod építeni a saját pénzmágnesedet, ami mágikus erővel fogja hozzád vonzani a pénzt. Ennek a rendszernek a működését már számos teszt, és sikertörténet több ezerszer egyértelműen bizonyította.

tovább

D.A.S – ha az apróbetűs részt inkább a saját ügyvédedre bíznád…

2024.04.22. D.A.S – ha az apróbetűs részt inkább a saját ügyvédedre bíznád…

A korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy miért is nagyon életszerű és hasznos egy jogvédelmi biztosítás fenntartása Németországban.

tovább

A munkaruha elszámolásának lehetőségei a német adóbevallásban

2024.04.20. A munkaruha elszámolásának lehetőségei a német adóbevallásban

Tudtad, hogy a munkaruha beszerzési költségei, és a tisztítási költségei is elszámolhatóak költségként a német adóbevallásban?
Erre két lehetőség is van.

tovább

Érkezz meg mindenhova biztonságban!

2024.04.18. Érkezz meg mindenhova biztonságban!

Németországi tevékenységünk során sokat tanultunk az itteni pénzügyi kultúráról, a pénzügy nevelés, edukáció kérdéséről, és persze a nívós biztosítási termékek létjogosultságáról is. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat abból a szempontból, hogy világszínvonalú társaságok világszínvonalú konstrukciói közül válogathatunk, méghozzá egy viszonylag jól működő egészségügyi-jogi-illetve gazdasági környezetben.

tovább

Mégis mire jó a jogvédelmi biztosítás?

2024.04.18. Mégis mire jó a jogvédelmi biztosítás?

Ha Németországban élsz, akkor biztosan hallottál már a jogvédelmi biztosításról. Miért? Mert tapasztalataink szerint az itteni közegben egy nagyon megbecsült és népszerű szolgáltatásról van szó. Ha még nem éltél Németországban, csak tervezed a kiköltözést hosszabbtávon, akkor érdemes tájékozódnod erről a megoldásról is.

tovább

Érdemes lehet természeti katasztrófák esetére is biztosítást kötni?

2024.04.18. Érdemes lehet természeti katasztrófák esetére is biztosítást kötni?

A személyes vagyon egyik legmeghatározhatóbb, és talán leginkább számszerűsíthetőbb területe a lakás-és a vagyontárgyak. Ha saját lakásod, házad van, esetleg tároló, garázs, kert is tartozik hozzá, vagy nyaralóval, hétvégi házzal is rendelkezel, akkor valószínűleg meg is tudod becsülni ennek az értékét. Nem csak a vételár, de az aktuális piaci ár, vagy az újraépítés költségei is jó szempontok lehetnek ennek felmérésében.

tovább

Ki mondja meg neked, hogy holnap is minden rendben lesz?

2024.04.18. Ki mondja meg neked, hogy holnap is minden rendben lesz?

Bármit is hoz a jövő, nagyon nehéz egyszemélyben minden helyzetben helytállnunk. Nem tudhatjuk pontosan, mit hoz a holnap, és milyen kiszámíthatatlan események határozzák meg a munkaképességünket, a fizikai, szellemi, lelki állapotunkat. Az Ergo BU, vagyis a munkaképtelenségi biztosítás segítségével rugalmas, nagy lefedettségű biztosítással rendelkezhetsz, ha beüt a krach és nem tudod ellátni a megszokott feladataidat.

tovább

Munkaképtelenségi biztosítás a gyakorlatban

2024.04.18. Munkaképtelenségi biztosítás a gyakorlatban

Korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy miért is nagyon fontos, hogy kereső munkavállalóként munkaképtelenségi biztosítással is rendelkezzünk. Szót ejtettünk arról, hogy ezen biztosítási formával rendelkezők egy negyede élete során legalább egyszer a munkaképtelenség állapotába kerül, és élete alakulása bizonytalanná válhat.

tovább

Balesetbiztosítás magasfokon

2024.04.18. Balesetbiztosítás magasfokon

Akárcsak a munkaképtelenségi biztosítás esetében az élet-és balesetbiztosítások kapcsán is olyan eseményekre igyekszik felkészülni az ember, melyek beláthatatlanok, előre nem megjósolhatók. Ezeket a váratlan, nem kívánt negatív eseményeket elkerülni ugyan nem, de financiálisan bebiztosítani lehetséges! Méghozzá rugalmasan, teljeskörűen és ár-érték arányban kiemelkedő szinten.

tovább