Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
WSP Consulting Nonprofit Kft. 


Székhely:
 
Magyarország, Szalaszend


Iroda:
 
Magyarország, Miskolc

Adószám: 
23187430-2-05

Telefon:
+36/30/ 22-99-394

E-mail:
nemetjovedelem@gmail.com

Nyitvatartás
Hívjon az esti órákban is!

Balesetbiztosítás magasfokon

2024.04.18.

Balesetbiztosítás magasfokon

Akárcsak a munkaképtelenségi biztosítás esetében az élet-és balesetbiztosítások kapcsán is olyan eseményekre igyekszik felkészülni az ember, melyek beláthatatlanok, előre nem megjósolhatók. Ezeket a váratlan, nem kívánt negatív eseményeket elkerülni ugyan nem, de financiálisan bebiztosítani lehetséges! Méghozzá rugalmasan, teljeskörűen és ár-érték arányban kiemelkedő szinten.

Most az egészségünkkel, testi épségünkkel kapcsolatos balesetből származó negatív hatások kivédéséről lesz szó a modern balesetbiztosítások segítségével. Ahogyan már többször is említettük Németországban alapvetően fontos, hogy rendelkezz valamilyen baleset, munkaképtelenségi, és jó esetben jogvédelmi biztosítással is, hiszen ezek kisebb összegekből elérhetők és olyan nagy mértékben kihasználhatók, ha baj van, hogy semmiképp sem érdemes megspórolni rajtuk azt a pár eurót havonta. Az sem mindegy, hogy melyik társaságot választod, érdemes a legmegbízhatóbbak közül válogatni!

Hétköznapi kockázataink

Rengeteg olyan apró baleset előfordul a háztartásokban, amire igénybe vehetünk biztosítási védelmet. Sokan nem is gondolnak arra, hogy milyen jól jön egy kis plusz pénz, mikor például csak a lábujjunk csontja reped meg, mert óvatlanul belerúgunk valamibe a konyhában, vagy a fürdőben és emiatt egy hétre mondjuk kimaradunk a munkából. Ha nem is akadályoz minket egy apró sérülés a munkavégzésben, akkor is enyhítheti terheinket, ha egy plusz összeggel a biztosító is beszáll a kárrendezésbe.

A háztartásokban rengeteg esetben előfordul égési sérülés, nagyobbacska vágott seb, elcsúszás, esés és minden kellemetlenség, ami ezekkel jár. Nem is beszélve arról, mikor az ember például felújítja a lakást, kerti munkát végez, vagy kiadós nagytakarításba fog. Kerékpárral esünk egy nagyot kiránduláskor, vagy tömegközlekedésen: vonaton, villamoson, buszon, metrón ér minket kisebb, vagy akár nagyobb baleset? Ezeket is bebiztosíthatjuk az Ergonál, ami Európa egyik legnagyobb biztosítási társasága.

Sportolók kockázatai

A sportsérülések nyilvánvalóan gyakrabban előfordulnak azoknál, akik rendszeresen sportolnak. Nem csak az extrémebb sportokra kell itt gondolni. Nem kell akrobatának, falmászónak lenni ahhoz, hogy kockázatot jelentsünk magunkra és közvetett módon a szeretteinkre nézve.

Elég csak a parkba lemenni kocogni, ahol például baleset áldozatává válhatunk, vagy lépcsőzés közben kificamíthatjuk a bokánkat, eltörhetjük a karunkat például megcsúszva a vizes, vagy jeges járdán.

Munkahelyi balesetek

A munkahelyen ugyan a munkáltató feladata is, hogy biztonságban legyünk és baleset, vagy tragédia esetén helytálljon, felelősséget vállaljon. Ugyanakkor az sem hátrány, ha saját magunk is rendelkezünk biztosítási védelemmel, különösen, ha nem egy szimpla irodában, hanem például folyamatosan autózva, közlekedve látjuk el feladatainkat, vagy kétkezi munkát végzünk.

Különösen a fizikai munkák esetében fontos, hogy extra védelemmel rendelkezzünk, hiszen magát a munkaképességünket is a fizikai állapotunk biztosítja. Ha takarítasz, asztalos vagy, buszt vezetsz, vagy például villanyszerelőként dolgozol, biztosan tisztában vagy ezzel.

Világutazók, figyelem!

Azok, akik sokat utaznak szintén veszélyeztetett kategóriába tartoznak. A külföldi utazások, kirándulások esetére érdemes plusz utasbiztosítást is kötni, hiszen ezekben a konstrukciókban jóval specifikusabb kockázati elemeket találhatunk, illetve személyre szabhatjuk a védelmet.

Ha neked is fontos a financiális védelem, a többlábon állás és a kiszámíthatatlan események bebiztosítása, akkor mindenképp keress minket, hogy kiválaszthassuk számodra a legmegfelelőbb védelmi hálót! Ne feledd, hogy az emberi élet és egészség felbecsülhetetlen érték, aminek pénzbeli értékét egyedül te magad határozhatod meg, és igen is számíthatsz ebben egy stabil hátvádre, ha jól választod ki a számodra legmegfelelőbb konstrukciót!


Ha hasznosnak találtad az információkat, és van olyan ismerősöd a környezetedben, akit ez érdekelhet, küldd el nekik ezt a cikket.

(A weboldalon lévő információkat gondosan állítottuk össze, azonban a tartalomért nem vállalunk felelősséget, és a tartalmak sem minősülnek sem adótanácsadásnak, sem jogi tanácsadásnak.)

További információkért kövess be minket az alábbi oldalakon:


WSP Consulting Nonprofit Kft. 
Könyvelés, Szakfordítás, Tanácsadás
H-Miskolc / Adószám: 23187430-2-05 
Tel: + 36 30 22 99 394
E-Mail: nemetjovedelem@gmail.com

           
vissza