Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
WSP Consulting Nonprofit Kft. 


Székhely:
 
Magyarország, Szalaszend


Iroda:
 
Magyarország, Miskolc

Adószám: 
23187430-2-05

Telefon:
+36/30/ 22-99-394

E-mail:
nemetjovedelem@gmail.com

Nyitvatartás
Hívjon az esti órákban is!

Balesetbiztosítás felelősségteljesen

2024.04.18.

Balesetbiztosítás felelősségteljesen

Amennyiben gondolkodsz egy új balaesetbiztosításon, legyen szó a legelsőről, vagy a régi cseréjéről, teljeskörűen, magyar nyelvű ügyintézéssel tudjuk megkönnyíteni a dolgod. Európa egyik legmegbízhatóbb és legnívósabb biztosítójánál, az Ergonál számos kedvezmény, számos extra szolgáltatás várja, hogy téged is kiszolgálhasson.

Miért olyan fontos, hogy rendelkezz balesetbiztosítással? Miért olyan lényeges, hogy ez személyre szabott legyen? Mégis milyen extrém helyzetekben veheted hasznát, és hogyan profitálhat ebből a családod, szeretteid? Egy kis összefoglalóval egészítjük ki korábbi írásunkat, ahol a szolgáltatási területeket is felsoroltuk már. Egy kis ismétlés és persze még több hasznos infó következik.

Védelem az egész családnak

Akik főkeresők a családban vagy egy pár esetében egyenlő módon oszlanak meg a bevételek, kiadások, vagy ép az egyik félnek alig, a másiknak jóval nagyobb bevétele van, fontos az egyik fél kiesésére is felkészülni. Nem azért, mert bárki szívesen képzeli magát egy ilyen kiszolgáltatott helyzetbe, hanem mert sajnos ezek valós, és viszonylag gyakori esetek, amikre bizony jó, ha felfegyverkezve készülünk, még akkor is, ha szerencsére meg sem történnek.

Egy fajta nyugalmat adhat azoknak a személyeknek, családoknak egy teljeskörű biztosítási csomag, ahol például egyenlőtlenek a fizetések eloszlásai, gyerekeket nevelnek, hitellel rendelkeznek, veszélyes helyen dolgoznak, vagy épp egyre idősödnek. Csupa hétköznapi történet és persze a kiszámíthatatlan szerencse is arra ösztönözhet, hogy igen is tedd kiszámíthatóvá legalább a piszkos anyagiakat, és tudd, hogy mire számíthatsz, ha bajba kerülsz.

Mi a prioritás, ki a prioritás?

Alapvetően a legjobb, ha a családban mindenki biztosítja magát, vagy valamilyen családi biztosítást választotok. Miért? Mert legtöbbször teljesen mindegy, hogy melyik fél az, aki kiesik a munkából, megbetegszik, vagy balesetet szenved, ugyanúgy problémás lehet a másik fél számára. Felelősséget vállalni egymás iránt hatalmas tiszteletet és szeretetet feltételez, tehát karácsonyi ajándéknak sem utolsó egy ilyen döntés meghozatala.

Talán a legújabb televízió és az egészség védelme, a testi épségünk árának meghatározása, vagy épp a gyermekeink jövője van annyira fontos, mint bármilyen tárgyi ajándék. Hosszútávon legalábbis mindenképp hasznosabb egy ilyen jellegű szolgáltatás.

Nálunk biztonságosan intézheted ügyeidet!

Természetesen itt is, akárcsak a többi termékünk esetében, érvényes, hogy a legszéleskörűbb tájékoztatást egy személyes, vagy online keretek között megrendezett tanácsadáson kaphatsz, ahol szakértő kollégáink segítenek majd minden apró részletet átvizsgálni, optimalizálni és megmagyarázni.

Nagyon fontos számunkra, hogy ügyfeleink pontosan tisztában legyenek a biztosítások apró részleteivel is, hiszen így tudják majd a későbbiekben leginkább kihasználni a terméket, érdekeiket érvényesíteni.

Minket később is megtalálsz!

A problémás helyzetekben és további kérdésekben később is elérhetők vagyunk, egyfajta személyes tanácsadóként működünk. Nem kell tehát attól sem tartani, hogy az utcáról egy bankfiókba, vagy biztosítóhoz besétálva egy ügyintézőre bízod magad, aki lehet, hogy kezdő a területen, vagy épp másnap már máshol dolgozik, és hivatkozni sem tudsz arra, kitől mit hallottál.

Éppen ezért tartjuk nagyon fontosnak a saját területünket, hiszen egy jóval egyszerűbb és felhasználóbarátabb rendszerben, felelősségteljesen tudunk segíteni az ügyfeleinknek, ráadásul plusz kedvezményekhez is juttatjuk őket. Várunk szeretettel, ha felkeltettük az érdeklődésedet!


Ha hasznosnak találtad az információkat, és van olyan ismerősöd a környezetedben, akit ez érdekelhet, küldd el nekik ezt a cikket.

(A weboldalon lévő információkat gondosan állítottuk össze, azonban a tartalomért nem vállalunk felelősséget, és a tartalmak sem minősülnek sem adótanácsadásnak, sem jogi tanácsadásnak.)

További információkért kövess be minket az alábbi oldalakon:


WSP Consulting Nonprofit Kft. 
Könyvelés, Szakfordítás, Tanácsadás
H-Miskolc / Adószám: 23187430-2-05 
Tel: + 36 30 22 99 394
E-Mail: nemetjovedelem@gmail.com

           
vissza