Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
WSP Consulting Nonprofit Kft. 


Székhely:
 
Magyarország, Szalaszend


Iroda:
 
Magyarország, Miskolc

Adószám: 
23187430-2-05

Telefon:
+36/30/ 22-99-394

E-mail:
nemetjovedelem@gmail.com

Nyitvatartás
Hívjon az esti órákban is!

Rólunk

Több generációs családi vállalkozásunk 25 éve Magyaroszágon kezdte meg a működését - és azóta is eredményesen folytatja azokat - a következő területeken:

  • könyvelés
  • bérszámfejtés
  • adótanácsadás
  • vállalkozásfejlesztés

Német adóbevallás

Amikor 2011-ben Németország és Ausztria is megnyitotta munkaerőpiacát a közép- és kelet-európai tagállamok, köztük Magyarország munkavállalói előtt, a rá következő években fokozottan jelentkezett az igény arra, hogy német adóbevallásokat készítsünk. Éppen ezért szakosodott az egyik üzletágunk a német piacra.

Csapatunk

Családi vállalkozásban műkődünk, és az üzleti stratégiánknak megfelelően alakítottuk ki, és egy meghatározott üzleti cél köré építettük fel, és építjük a csapatunkat. 

Küldetésünk

A missziónk, hogy a Németországban dolgozó- és adózó honfitársaink számára a lehető legnagyobb összegű adóvisszatérítést érjük el. Célunk az, hogy színvonalas szolgáltatást nyújtsunk.

Így dolgozunk

Törekszünk rá, hogy gyakorlatias módon, lényegre törően, az előírt ügymenetnek megfelelően a legcélszerűbb megoldást találjuk meg ügyfeleinknek. Fontos, hogy szakmailag a maximumot nyújtsuk. 

Szakmai felelősségbiztosítás

Gazdasági szakembereknél a hivatás sikeres gyakorlásához elengedhetetlen a szakmai tudás, a biztos erkölcsi alap, és ehhez nyújt biztos alapot a könyvviteli szolgáltatási szakmai felelősségbitosítás, melyet az Allianz Hungária Zrt., Európa piacvezető biztosítási és pénzügyi szolgáltató csoportja biztosít cégünk számára.

Előnyünk

Sok munkavállalónak nem áll módjában napközben ügyet intézni, hiszen dolgoznak. Mi délután, és az esti órákban dolgozunk, és hétvégén is elérhetőek vagyunk. A kapcsolattartás rugalmasan, Facebook-on, Viber-en, WhatsApp-on, e-mailben történik. Lebarás számunkon pedig ingyen hívhatnak minket telefonon a szintén Lebarások.

Kapcsolatunk az ügyfeleinkkel

Szeretnénk az ügyfeleinket arra ösztönözni, hogy fordítsanak még nagyobb figyelmet a pénzügyeikre, ezért ingyenesen elérhető pénzügyi- és adóügyi kérdéseket fejtünk ki blogbejegyzéseinkben, ill. megpróbáljuk az ügyfeleinket arra megtanítani, hogy az adóbevalláshoz szükséges információkat logikai sorrendbe rakják, így önmaguk számára is jobban átláthatóvá váljanak a lényegi elemek.

Igényeljük vissza a legtöbb adót, adóelőleget Önnek!

Tel: +36 30 22 99 394 (magyar)

Tel: 01 575 01 444 07 (német)