Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
WSP Consulting Nonprofit Kft. 


Székhely:
 
Magyarország, Szalaszend


Iroda:
 
Magyarország, Miskolc

Adószám: 
23187430-2-05

Telefon:
+36/30/ 22-99-394

E-mail:
nemetjovedelem@gmail.com

Nyitvatartás
Hívjon az esti órákban is!

Hogyan építs pénzmágnest?

2024.04.22.

Hogyan építs pénzmágnest?

Ha szeretnél erre a kérdésre választ kapni, akkor én a helyedben figyelmesen olvasnám el a következő bekezdéseket. Van egy lehetőség, amivel ténylegesen megtudod építeni a saját pénzmágnesedet, ami mágikus erővel fogja hozzád vonzani a pénzt. Ennek a rendszernek a működését már számos teszt, és sikertörténet több ezerszer egyértelműen bizonyította.

Pénzmágnest? Ilyen gép nem is létezik. Vagy ez nem is egy gép?

Ha szeretnél erre a kérdésre választ kapni, akkor én a helyedben figyelmesen olvasnám el a következő bekezdéseket. Van egy lehetőség, amivel ténylegesen megtudod építeni a saját pénzmágnesedet, ami mágikus erővel fogja hozzád vonzani a pénzt. Ennek a rendszernek a működését már számos teszt, és sikertörténet több ezerszer egyértelműen bizonyította.

A pénzmágnesnek csak két hátránya van:

  1. Olyan egyszerű a módszer, hogy gyakran alábecsülik a működését.
  2. Mivel nagyon jól működik, gyakran szétrombolják az emberek, miután elkezdték használni, és működésbe lépett, és produkálja az eredményeket.

A pénzmágnes a következőképpen működik: Minden bevételednek tedd félre a 10 százalékát egy külön privát számlára. Ha vállalkozó vagy, akkor a nyereségednek a 10 %-át tedd félre.

Ehhez a számlához SOHA nem nyúlsz hozzá. SOHA. Nem veszel le róla 1 eurót sem. SOHA.

„Na ez aztán a nagy dolog….” gondolod most biztosan. De várj! Mielőtt ítélkezel, kérlek, hogy olvasd végig. Sokkal többet kell még megtudnod erről a technikáról, mint amit most tudsz.

Így hozhatod létre:

Ha ezt a speciális megtakarítási számlát létrehozod, soha nem nyúlsz hozzá, és ráteszed a bevételeid 10 százalékát, azzal installálod a mágikus pénzmágnest is.

Ajánlatkéréshez nem kell mást tenned, mint elküldeni a nevedet, a születési dátumodat és a foglalkozásodat itt:

Név:

Születési dátum:

Foglalkozás:

Ide: nemetjovedelem@gmail.com

Ha már olvastál néhány pénzügyi könyvet, akkor most azt mondod: „Hát ez jó, ezt már sokan leírták előtted mások is…” De ez sajnos nem teljesen helytálló. Azt valóban leírták, hogy tedd félre a pénzed 10 %-át, de azt nem mondták el, hogy ez a stratégia valójában maga a pénzmágnes. És azt sem mondták el neked, hogy ez miért és mitől működik, és hogy általában ezt le is rombolják az emberek.

Miért működik a pénzmágnes

Ezeket a pénzügyi könyveket én is olvastam. Mindegyikben azt írják, hogy ettől a félretett, megtakarított pénztől leszel gazdag. („Először mindig magadnak fizess.”-mondják) De ezt téves kijelentés.

Itt egyáltalán nem arról van szó, hogy majd ettől a megspórolt pénztől leszel gazdag. Ezek a „tartalékok”, amit ezzel a módszerrel teszel félre, gondoskodnak róla, hogy egyre több pénz áramoljon hozzád.

Csak nem a híres vonzás törvénye a titok itt is?

Ezt hogy kell értened? Vannak olyan univerzális törvények, amiket a mai technológiákkal még nem tudunk megmagyarázni, és bizonyítani. Korábban ugyanígy nem tudtuk bizonyítani a gravitációt, amíg Newton be nem bizonyította, hogy létezik, mégis tisztában voltunk azzal, hogy igaz a létezése.

A Newton-féle gravitációs törvény szerint bármely két test kölcsönösen vonzza egymást. (Két pontszerűnek tekinthető test között ez az erő egyenesen arányos a tömegek szorzatával, és fordítottan arányos a köztük lévő távolság négyzetével.)

A pénz pénzt vonz

Úgy tűnik, hogy az emberek fejében az a gondolat ragadt meg leginkább, hogy a pénz szűkösen áll rendelkezésükre, és hogy náluk mindig elfogy. Pedig, ha beindítják ezt a pénzmágnes módszert, és soha nem vesznek le a számláról egy centet sem, akkor ez olyan számla lesz, ahol az egyenleg folyamatosan növekszik, növekszik, és tovább gyarapodik, vagyis egyre több pénz lesz rajta. A pénz pedig pénzt vonz.

Csak pénzből lehet pénzt csinálni

Azt szoktuk mondani, hogy csak pénzből lehet pénzt csinálni. És ha van pénz a számládon, ami folyamatosan gyarapszik, akkor oda még több pénz fog áramlani.

Nagyon úgy tűnik, hogy itt is így működik a dolog. Valamilyen oknál fogva, ez a pénzmágnes számla megváltoztatja az emberek gondolkodásmódját, és hozzájárul ahhoz, hogy az emberek ne elherdálják, és eltaszítsák maguktól a pénzt, hanem elősegíti azt, hogy magukhoz vonzzák a pénzt.

Kezd el alkalmazni a módszert

Ha jól keresel, de a pénz mégis kifolyik a kezed közül, akkor tartsd be a következő szabályt: Szigorúan minden héten nézd át a pénzügyeidet, és azt, hogy milyen bevételed volt az adott héten. A bevételednek a 10 %-át tedd félre egy külön számlára. Még akkor is, ha csak annyiról van szó, hogy eladsz az ebayen egy bútort 100 euróért, tedd félre ennek az összegnek is a 10 %-át, a 10 eurót.

Minden bevételed radikálisan meg fog emelkedni

Nézd meg 3 év múlva, hogy ez milyen változást hoz majd az életedbe. Azt fogod tapasztalni, hogy nemcsak ezen a számlán gyarapszik a pénzed, hanem minden bevételed radikálisan meg fog emelkedni.

Mindaddig, amíg nem követed el azt a hibát, amit a legtöbben elkövetnek.

Hogy mi ez?

Kövesd be a Facebook oldalunkat, és hamarosan elküldjük neked a cikk folytatását:

https://www.facebook.com/nemetmagyar2016


Ha hasznosnak találtad az információkat, és van olyan ismerősöd a környezetedben, akit ez érdekelhet, küldd el nekik ezt a cikket.

(A weboldalon lévő információkat gondosan állítottuk össze, azonban a tartalomért nem vállalunk felelősséget, és a tartalmak sem minősülnek sem adótanácsadásnak, sem jogi tanácsadásnak.)

További információkért kövess be minket az alábbi oldalakon:


WSP Consulting Nonprofit Kft. 
Könyvelés, Szakfordítás, Tanácsadás
H-Miskolc / Adószám: 23187430-2-05 
Tel: + 36 30 22 99 394
E-Mail: nemetjovedelem@gmail.com

           
vissza