Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
WSP Consulting Nonprofit Kft. 


Székhely:
 
Magyarország, Szalaszend


Iroda:
 
Magyarország, Miskolc

Adószám: 
23187430-2-05

Telefon:
+36/30/ 22-99-394

E-mail:
nemetjovedelem@gmail.com

Nyitvatartás
Hívjon az esti órákban is!

Miért biztosítom be az autómat, de magamat nem?

2024.04.22.

Miért biztosítom be az autómat, de magamat nem?

Egy ismerősünk nap mint nap árut pakolt egy élelmiszerraktárban (gondolok itt rekesz tejekre). Egyre gyakrabban fájlalta a hátát. Eljött az a bizonyos pont, ahonnan már nem volt visszaùt, sem állni, sem ülni, sem feküdni nem tudott már a fájdalomtól. Így indult az ő kálváriája....

Az elmúlt napokban szóba került a baráti társaságunkban egy eléggé komoly téma. 

Egy ismerősünk nap mint nap árut pakolt egy élelmiszerraktárban (gondolok itt rekesz tejekre). Egyre gyakrabban fájlalta a hátát. Eljött az a bizonyos pont, ahonnan már nem volt visszaùt, sem állni, sem ülni, sem feküdni nem tudott már a fájdalomtól. Így indult az Ő kálváriája....

Orvostól orvoshoz küldték: első körben gyógyszeres kezelést írtak fel neki (1 hét táppénz), mondanom sem kell, nem lett jobban, így visszament az orvoshoz. Második próbálkozásra injekció kúrát kapott, szintén egy hét táppénzzel karöltve.

Ez így folytatódott egészen addig, amíg kapott egy orvosi szakvéleményt, amely szerint fizikailag alkalmatlan az eddig végzett, sőt bármilyen fizikai munkára! Gondoljunk bele ez alakult ki nála az állandó megterheléstől. 

Ilyenkor már nincs tovább. Erre  szoktuk mi biztosítási szakemberek mondani, hogy amikor már megtörtént a baj, nincs mit tenni...

Van megoldás, hiszen ha bebiztosítom a telefonom, laptopom és az autóm, magamat (a legfőbb kereseti forrássomat), vagyis a munkaerőmet miért ne biztosítanám be? A saját magam által kitermelt pénzből áldozhatok erre, és szerezhetem meg ezt a védelmet.

Sokan még nem is tudják, hogy Németországban van lehetőség arra, hogy a fent említett esetben, vagy hasonló helyzetekben ne maradjunk tanácstalanok, hogy hogyan tovább. (Berufsunfähigkeitsversicherung a német megnevezése)

Munkaképtelenségi biztosításnak nevezzük magyarul. Sokan gondolják, hogy velem ez úgysem fog megtörténni, hogy nem bírok majd dolgozni. De nem csak fizikai problémával szembesülhetnek az emberek.

Gondolnánk, hogy az esetek több mint 31%-ban idegrendszeri megbetegedések miatt válnak munkaképtelenné az emberek?

Mire jó ez a biztosítás?

Ugyan úgy, mint egy Vollkasko biztosítás a gépkocsik esetében, ez a munkaképtelenségi biztosítás teljes mértékben megvéd bennünket.

Keressetek bizalommal!

Személyre szabott ajánlat készítést vállalunk, hogy a jövőben történjen bármi, ne kelljen félni a következményektől.

Telefon :01 575 / 01 444 07

Írta: Klajbár Andrea (2021.05.11-én)


Ha hasznosnak találtad az információkat, és van olyan ismerősöd a környezetedben, akit ez érdekelhet, küldd el nekik ezt a cikket.

(A weboldalon lévő információkat gondosan állítottuk össze, azonban a tartalomért nem vállalunk felelősséget, és a tartalmak sem minősülnek sem adótanácsadásnak, sem jogi tanácsadásnak.)

További információkért kövess be minket az alábbi oldalakon:


WSP Consulting Nonprofit Kft. 
Könyvelés, Szakfordítás, Tanácsadás
H-Miskolc / Adószám: 23187430-2-05 
Tel: + 36 30 22 99 394
E-Mail: nemetjovedelem@gmail.com

           
vissza