Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
WSP Consulting Nonprofit Kft. 


Székhely:
 
Magyarország, Szalaszend


Iroda:
 
Magyarország, Miskolc

Adószám: 
23187430-2-05

Telefon:
+36/30/ 22-99-394

E-mail:
nemetjovedelem@gmail.com

Nyitvatartás
Hívjon az esti órákban is!

Blog

Miért kell rendelkezned privát felelősségbiztosítással?

2024.04.23. Miért kell rendelkezned privát felelősségbiztosítással?

Miért van erre szükség? A biztosító társaság, abban az esetben, ha másnak kárt okozol, kifizeti helyetted az okozott kár összegét. Ingatlanhasználat során gyakran keletkezik kár az ingatlanban. Az egyik leggyakoribb eset, hogy megsérül a padló, de rendszeresen előfordul az is, hogy a bérlő elhagyja a lakáskulcsot.  

tovább

Új élet egy új országban bizalmi alapon

2024.04.23. Új élet egy új országban bizalmi alapon

Amikor egy jobb és sikeresebb élet reményében hosszabb időre kiköltözöl külföldre, akkor nagy szükséged lesz a bizalomra. Merthogy az önmagadba vetett hit mellett minél előbb célszerű megtalálnod azokat a hiteles személyeket, akikhez bátran fordulhatsz majd segítségért.

tovább

Ezért kiemelten fontos az építő- és gyári munkások balesetbiztosítása

2024.04.23. Ezért kiemelten fontos  az építő- és gyári munkások balesetbiztosítása

Az érvényes balesetbiztosítás státusztól, lakhelytől és életkortól függetlenül is fokozott védelmet jelenthet a nemkívánatos körülmények esetére. Azonban vannak olyan munkakörök, ahol még inkább javasolt balesetbiztosítást kötnie minden egyes dolgozónak.

tovább

Gyermekem jövője

2024.04.23. Gyermekem jövője

Ki ne képzelné el a gyermekét 10-20-30-40 év múlva. A kisgyermek, újszülött ártatlansága a legédesebb. Gyengén ring édesanyja ölében, rámosolyog a környezetére, de néha üvölt, ahogy a torkán kifér. A gyermekem rettentő okos, már ezt – azt – amazt tud csinálni, sokkal hamarabb, mint én. Biztos tanulni fog. Azonban tudjuk-e, hogy ez pontosan mit is jelent? Mekkora költsége van a legolcsóbb, ingyenes főiskolának is?

tovább

Szükséged van balesetbiztosításra Németországban is

2024.04.23. Szükséged van balesetbiztosításra Németországban is

Összefoglalónkból kiderítheted, miért érdemes bebiztosítanod magad. A kisebb konyhai balesetek, vagy a nagyobb tragédiák kivétel nélkül váratlanul érkeznek. Sosem lehet rá kellőképp felkészülni lelkileg, testileg. Azonban az anyagi terhekre előre is felkészülhetsz, és ezzel hatalmas felelősséget vállalsz magadért és a szeretteidért egyaránt, így csökkentheted a jövőbeni terheket és kockázatokat!

tovább

Nem csak a cigi árát spórolod meg, ha leteszed!

2024.04.23. Nem csak a cigi árát spórolod meg, ha leteszed!

Ha nem dohányzol van egy jó hírünk! Összességében sokkal több pénzt tudsz így félretenni, ha a dohányosok által kiadott pénzt valamelyik álmod megvalósítására félreteszed és nem azonnal költöd el. Hiszen sokszor felugrik a téma, hogy bezzeg a dohányosok mennyi pénzt költenek… nos, ehhez képest te mennyit teszel félre? Különösen Németországban jó kérdés ez, hiszen itt jóval drágább a cigaretta, mint Magyarországon.

tovább

Több női munkatársat a pénzügyi területre!

2024.04.23. Több női munkatársat a pénzügyi területre!

Hatalmas tévedésben élnek azok, akik szerint a nők kevésbé sikeresek, sikerorientáltak, mint a férfiak, ha a gazdasági, pénzügyi munkakörökről van szó! Ráadásul nem elhanyagolható az a gondolkodásbéli különbség, ami a klasszikusan nőies értékeket hozza előtérbe. Mi kifejezetten keressük a női munkatársakat, akik nálunk dolgoznának, és ennek nagyon egyszerű oka van: a nők nagyon tehetségesek lehetnek ezen a területen!

tovább

Német betegbiztosító? Mit érdemes tudni róla?

2024.04.23. Német betegbiztosító? Mit érdemes tudni róla?

Ha Németországba költözöl, és elkezdesz dolgozni, akkor számos olyan különbséget tapasztalhatsz a biztosítások, egészségügy, adózás, vagy épp a családi pótlék tekintetében, ami a szülőhazádban teljesen másképp, vagy épp egyáltalán nem volt jellemző. Nagyon fontos, hogy ezekre a téged is érintő változásokra időben felkészülhess, ezért az eddigi témakörökön felül a betegbiztosítási témakörben is tudsz hozzám fordulni magyar nyelven, kötetlenül.

tovább

Miért fontos, hogy a pénzünket szakemberekre bízzuk?

2024.04.23. Miért fontos, hogy a pénzünket szakemberekre bízzuk?

Neked van már egy megbízható embered a pénzügyeidben? Ő szakértője a témának? Mi úgy gondoljuk, nagyon nehéz dolga van annak manapság, aki egymaga szeretné az összes pénzügyi terméket átlátni, és kisakkozni az adott életszituációnak leginkább megfelelő termékeket, megoldásokat.

tovább

D.A.S. – Jogi biztosítás Németországban Ügyvédi-és bírósági költségekre

2024.04.23. D.A.S. – Jogi biztosítás Németországban  Ügyvédi-és bírósági költségekre

A jogbiztosításokról lesz most szó, és ahogy megszokhattátok a német terület sajátosságait emeljük ki, amellett, hogy általánosságban is beszélünk a termékről. Egy privát megbeszélés esetében természetesen személyre szabottan tudunk választ adni a kérdéseidre, azonban fontosnak tartjuk, hogy itt is megosszuk a legfontosabb pontokat a jogvédelmi biztosítás, vagyis németül Rechtschutz kérdésköreiben.

tovább