Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
WSP Consulting Nonprofit Kft. 


Székhely:
 
Magyarország, Szalaszend


Iroda:
 
Magyarország, Miskolc

Adószám: 
23187430-2-05

Telefon:
+36/30/ 22-99-394

E-mail:
nemetjovedelem@gmail.com

Nyitvatartás
Hívjon az esti órákban is!

Miért fontos, hogy a pénzünket szakemberekre bízzuk?

2024.04.23.

Miért fontos, hogy a pénzünket szakemberekre bízzuk?

Neked van már egy megbízható embered a pénzügyeidben? Ő szakértője a témának? Mi úgy gondoljuk, nagyon nehéz dolga van annak manapság, aki egymaga szeretné az összes pénzügyi terméket átlátni, és kisakkozni az adott életszituációnak leginkább megfelelő termékeket, megoldásokat.

Nem véletlenül alakult úgy, hogy akárcsak fodrászból, cukrászból, tetőfedőből, tanárból, vagy épp villanyszerelőből a pénzügyi területnek is kialakultak a szakmai csoportjai, akik ezt a területet képesek hatékonyan lefedni, átlátni.

Valószínűleg, te sem bízod egy redőnyösre a kerti medence telepítését, és nem a szüleidet bízod meg az elektromos autód javításával, hacsak nem ezen a területen dolgoztak, dolgoznak. Rengeteg információ lengi körül a pénzügyi tanácsadói, biztosításközvetítői szakmát, amik sokszor alaptalanul, sokszor megalapozottan rémhíreket, álhíreket lobogtatnak az átlagemberek felé, akiket mindez jogosan elbizonytalanít. Most összeszedjük a pénzügyi szakértők, a személyes tanácsadók legkézenfekvőbb előnyeit, hogy ez alapján megtalálhasd a leginkább hozzád illőt, és elkerülhesd azokat, akiknek nem biztos, hogy egy adott céget kéne képviselniük.

Vedd figyelembe a cég múltját!

Ahogyan mi is, nagyon sokan egy apró vállalkozással indulnak, és nem feltétlenül a világhírnevet tűzik ki első negyedéves céljukként. A tapasztalat, a pozitív és negatív élmények begyűjtése, az adott termékcsoport piaci helyzetének megismerése, partnerek szerzése elsődleges feladata egy induló cégnek. Tehát nem feltétlenül kell elhinni, hogy mindenkinél jobb, szebb megoldásokat és az évszázad üzleteit egy vadiúj, partner nélküli társaságnál kell keresned!

Fontos, hogy mentorok irányítsák a fiatalokat!

Ugyanígy beszédes, ha például talpraesett, szorgalmas kezdő munkatárssal találkozol, aki annak ellenére, hogy nem tud 10-20 év tapasztalatot felmutatni, szorosan együttműködik olyan vezetőkkel, olyan háttérrel, ami mindenképp bizalomkeltő. Többnyire a szerződött partner, partnerek is rendelkeznek egy komolyabb vállalati múlttal, ezt érdemes áttekinteni, mielőtt bizalmasoddá válik a társaság.

Személyes szimpátia, személyes tapasztalat

Találkoztál már kedves bolti eladóval, aki remekül kiszolgált, öröm volt tőle kérdezni és szívesen vásároltál nála újra és újra? Találkoztál már olyannal is, akit szinte zavart, hogy hozzászólsz, és köszönésre sem méltatott? Mindkettő bolti eladó volt? Igen. Az egyik jó helyen dolgozott, a másiknak lehet, hogy más karrierút passzolt volna. Ez a pénzügyi területen sincs másképp, és itt is érdemes eldöntened, hogy egy komplett céget, teljes piaci szegmenst, vagy épp csak egy adott személyt ítélsz el, utasítasz el…

A pénzről is ugyanúgy beszélhetsz, mint a hátfájásodról!

Itt Németországban, illetve a nyugati társadalmakban teljesen természetes, hogy a pénzről otthon, a munkahelyen, és persze a személyes megbízott tanácsadókkal is egyeztetnek. Nem kell ahhoz ismerni egymás fizetését, hogy elújságolhassák egymásnak az emberek, hogy gondoskodnak a nyugdíjukról, és tartanak attól, hogy például az állam nem fogja ugyanezt tenni. Annak érdekében, hogy a „páciensek” ezekben a témákban, akárcsak az orvosnál a fizikai sérülésektől, itt a pénzügyi hátrányoktól óvják magukat, érdemes szakértőhöz fordulni tanácsért, elemzésért.

Válassz olyat, akihez visszatérhetsz a kérdéseiddel?

Jártál már úgy, hogy a bankban sorban állva annyira siettél, hogy a kis ablakban ülő banki munkatárstól meg sem kérdezted, amit eredetileg akartál, mert siettél, frusztrált a várakozás, és egyébként is szabadultál volna már az egésztől, csak valahogy legyen készen. Sokakra pont ezekben a pillanatokban még teljesen felesleges, de ráadásul drága termékeket is rátukmálnak, és mire hazaérsz, fogalmad sincs mit vásároltál, miért igényeltél például egy hitelkártyát, és persze azt sem, hogy ennek milyen következményei lehetnek a későbbiekben.

A banki alkalmazott következő héten már nem dolgozik, vagy fel is mondott, te pedig elkezdesz böngészni a neten, vagy visszamész egy másik időpontban és próbálsz dűlőre térni a választásaiddal, és százoldalas ÁSZF-ek segítségével. Nyomasztó helyzet, ugye?

Személyre szabottan segítünk

Jó hír, hogy ugyan nem a hitelkártyákkal, de a biztosítási termékekkel, vagy épp az adóbevallásoddal kapcsolatban nálunk szakértő és megértő fülekre találsz. Ha valami eszedbe jut, felhívhatsz telefonon, vagy bejöhetsz meginni egy kávét. Ha jövőre újabb kérdés merül fel benned, ugyanezt megismételheted. Egy ingyenes konzultáció keretein belül feltérképezheted az anyagi helyzetedet, kihozhatod belőle a legtöbbet és kihasználhatod azt a védelmi hálót, amit a nívós biztosítások tesznek lehetővé.

Tudatos és sikeres pénzügyeket kívánunk!

Keress bizalommal, hívj most!

Balázs Gábor

külkereskedelmi közgazdász

Tel: +36/ 30/ 22-99-394

E-mail: nemetjovedelem@gmail.com


Ha hasznosnak találtad az információkat, és van olyan ismerősöd a környezetedben, akit ez érdekelhet, küldd el nekik ezt a cikket.

(A weboldalon lévő információkat gondosan állítottuk össze, azonban a tartalomért nem vállalunk felelősséget, és a tartalmak sem minősülnek sem adótanácsadásnak, sem jogi tanácsadásnak.)

További információkért kövess be minket az alábbi oldalakon:


WSP Consulting Nonprofit Kft. 
Könyvelés, Szakfordítás, Tanácsadás
H-Miskolc / Adószám: 23187430-2-05 
Tel: + 36 30 22 99 394
E-Mail: nemetjovedelem@gmail.com

           
vissza