Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
WSP Consulting Nonprofit Kft. 


Székhely:
 
Magyarország, Szalaszend


Iroda:
 
Magyarország, Miskolc

Adószám: 
23187430-2-05

Telefon:
+36/30/ 22-99-394

E-mail:
nemetjovedelem@gmail.com

Nyitvatartás
Hívjon az esti órákban is!

ADAC – A német autóklub

2024.04.22.

ADAC – A német autóklub

Ebben az írásunkban egy kis kitekintést teszünk a biztosítási szektor Németországban is népszerű szegmensére: az utazási, utas-és közlekedéssel kapcsolatos biztosítások lesznek terítéken. Nehéz lenne ezen a területen Európa legnagyobb, a világ második legnagyobb autós-motoros klubját megkerülni, ha ez a téma felmerül. Mi naprakészek vagyunk a kérdésben, te hallottál már erről a lehetőségről?

Az ADAC, vagyis az Allgemeiner Deutscher Automobil-Club e.V. szolgáltatásait vázoljuk most fel röviden, melyről részletesebben az autóklub weboldalán tájékozódhatsz:

https://www.adac.de/ 

Mi mindennel foglalkozik az ADAC?

Például rengeteget tesztelnek, minőségellenőrzést végeznek a közlekedés lényegében minden területén. Tehát nem csak a gépjárművek, hanem a kompok, az alagutak, vagy épp a babaülések tesztelését is professzionális szinten űzik, véleményük meghatározó súllyal bír a világban. Felmérik az utazás komfortját segítő intézmények állapotát, vendéglátóhelyeket, kutakat, de akár a téli-és nyári autógumik piaci minőségéről is hiteles visszajelzést kaphatsz rajtuk keresztül.

Különféle kedvezményeket, bónuszokat, prémium szolgáltatásokat biztosítanak. Ilyenek például a műszaki vizsgák, a műszaki ellenőrzések, szerelések, alkatrészek kedvezményei, segítségnyújtás, ügyfélszolgálat. Ha klubtag vagy számos kedvezményt vehetsz igénybe üdüléskor, szállásfoglaláskor, egyéb ellátáskor.

Ezen felül miért választják rengetegen ezt a lehetőséget?

A fent felsoroltakon felül az ADAC rendkívül fontos tevékenysége, a Pannenhilfe, ami a balesetek, utazás közbeni vészhelyzetek, szállítás, szervízelés, vagy épp személyi sérülések kapcsán nyújtott szolgáltatásait gyűjti egy csokorba egyetlen társaságon belül. Egyfajta kedvezményekkel telitűzdelt globális utasbiztosítási rendszerként is értelmezhetjük a működésüket.

Hogyan lehetsz tag?

Mivel egy rendkívül széles és kiterjedt szolgáltatásról van szó, ezért érdemes részletesen tanulmányozni a lehetőségeidet, átgondolt módon előfizetést választani. Egy kártyát is kapsz, mellyel a szolgáltatásokat igénybe veheted, vagy a kedvezményeket érvényesítheted különböző helyzetekben.

Erősíti a biztonságérzetedet

Kicsit másabb ez a rendszer, mint egy külön-külön is létjogosultságot élvező KGFB, baleset-élet-vagy utasbiztosítás. Vannak olyan szegmensei, melyek egyikben megtalálhatók, másikan nem. Mindenesetre még abban az esetben is, ha adott baleseti-vészhelyzeti kategóriában másik biztosításod is van, ez egy extra pénzösszeget, plusz kényelmet, gördülékenységet, és persze alapvető biztonságérzetet nyújthat neked és a családtagjaidnak, szeretteidnek!

További információkért kövesd a Facebook oldalunkat:

https://www.facebook.com/nemetmagyar2016

Balázs Gábor

külkereskedelmi közgazdász

E-mail: nemetjovedelem@gmail.com


Ha hasznosnak találtad az információkat, és van olyan ismerősöd a környezetedben, akit ez érdekelhet, küldd el nekik ezt a cikket.

(A weboldalon lévő információkat gondosan állítottuk össze, azonban a tartalomért nem vállalunk felelősséget, és a tartalmak sem minősülnek sem adótanácsadásnak, sem jogi tanácsadásnak.)

További információkért kövess be minket az alábbi oldalakon:


WSP Consulting Nonprofit Kft. 
Könyvelés, Szakfordítás, Tanácsadás
H-Miskolc / Adószám: 23187430-2-05 
Tel: + 36 30 22 99 394
E-Mail: nemetjovedelem@gmail.com

           
vissza