Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
WSP Consulting Nonprofit Kft. 


Székhely:
 
Magyarország, Szalaszend


Iroda:
 
Magyarország, Miskolc

Adószám: 
23187430-2-05

Telefon:
+36/30/ 22-99-394

E-mail:
nemetjovedelem@gmail.com

Nyitvatartás
Hívjon az esti órákban is!

Milyen biztosítással kell rendelkeznie egy buszvezetőnek?

2024.04.22.

Milyen biztosítással kell rendelkeznie egy buszvezetőnek?

Németországban akkor is, ha átutazóban dolgozol, és különösen akkor, ha az országon belül, hosszabb távon végzel autóbuszvezetői, sofőri állást akkor mindenképp gondolj a biztosításokra!

Az is lehet, hogy a munkaadód gondoskodik ezek bizonyos fajtáiról, bizonyos mértékben. Mindig tanulmányozd át a munkáltató által a nevedre kötött biztosítások tartalmát, hiszen könnyen lehet, hogy nem teljeskörű a védelem, vagy a szolgáltatási tábla alapján valós vészhelyzetben nem lenne számodra kielégítő a kifizetendő összeg.

Most sorra vesszük, hogy ezekben a munkakörökben melyek a leginkább ésszerű és hasznos biztosítások, melyeket a mi segítségünkkel is elindíthatsz, hiszen szakértőként tudunk iránymutatást adni Németország egyik legnagyobb biztosítóján keresztül, teljeskörű, magyar nyelvű ügyintézéssel, akár online is!

Jogvédelmi biztosítás

Jogvédelmi biztosításra olyankor lehet nagy szükséged, mikor valakivel peres ügybe keveredsz. Akár te perelsz, akár téged perelnek, mindenképpen óriási anyagi terheket vehet le a válladról egy korszerű jogvédelmi biztosítás. Ez fedezheti az ügyvédi konzultációk, egyenként is súlyos összegeit, a per költségeit, az adminisztrációs költségeket.

Gondolj csak bele, hogyha ilyen helyzetbe kerültél, vajon mennyi affinitásod lenne gyorsan egy jó ügyvédet találni, aki mindig a rendelkezésedre áll és naprakész a kérdésekben? Ha rendelkezel jogvédelmi biztosítással, ezen nem kell aggódnod, elég, ha bejelented a történést a biztosító ügyfélszolgálatán, és onnantól intézik az ügyedet, egyeztetnek veled időpontokat. Ha egy utas beperel, amiért fékezéskor elesett, és megsérült, vagy ha te perled be az utast, amiért például megrongálta a buszt, egészen életközeli példáknak tűnnek.

Privát felelősségbiztosítás

Amennyiben az utakon tanyázol egész nap, és 8 órában, vagy ennél is hosszabb ideig a volán mögött ülsz apró pihenőkkel, zajos, zsivajgó tömeggel a hátad mögött, óriási felelősséget vállalsz. Előfordulhat, hogy kárt okozol valakinek akaratod ellenére is. Előfordulhat, hogy összetöröd a csomagot pakoláskor, rátolatsz egy kerékpárra a szűkös parkolóban, vagy hogy ledöntesz egy jelzőtáblát a kicentizett kanyarodáskor…

Az élet szülte helyzetek, minden odafigyelés ellenére gyakorta kellemetlen szituációkat szülhetnek. Ilyenkor, ha rendelkezel egy nívós felelősségbiztosítással, van hova nyúlnod, és nem a saját pénztárcádban kell még mélyebbre nyúlni. Havi kis összegekért cserébe a vészhelyzetekben profi, szakmai segítségnyújtásra, hivatalos ügyfélkommunikációra számíthatsz, hogy a sértettek, károsultak a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben kielégítő kártérítést kaphassanak.  

Balesetbiztosítás

Amellett, hogy minden felnőtt embernek, különösen, ha a ő a főkereső a családban, vagy ilyen stresszes, kockázatos munkakörben dolgozik, érdemes kockázati életbiztosítással rendelkezni. Itt szintén érdemes előre csekkolni, hogy az, amit a munkáltató kötött rád, kielégítő lenne-e, ha tényleg történne veled valami. A balesetbiztosítást pedig mindenképp érdemes ellenőrizni, és ha nincs ilyened, megkötni egy nívós szerződést.

A balesetbiztosítás, ahogyan a nevében is benne van, a baleseti halál és az apróbb balesetek esetén is fedez a munkahelyen, vagy máshol történő sportból, közlekedésből, figyelmetlenségből, véletlenségből történő sérülések, életminőség romboló történések esetén.

Csontrepedés, csonttörés, bénulás, közlekedési balesetek, égési sérülések, agyrázkódás, vagy akár kullancscsípés esetén is kártérítésre számíthatsz, és legalább a dolgok anyagi részével nem kell annyit foglalkoznod, mikor amúgyis nehéz helyzetben vagy, illetve szintén nem a családi kasszát kell kimeríteni egy komolyabb vizsgálat, vagy műtét, esetleg gyógyászati segédeszköz vásárlása esetén, vagy munkaképtelenség beálltakor.  

Te már rendelkezel ezekkel a biztosításokkal, vagy szeretnél egyet, szeretnéd a régieket felülvizsgálni, kiegészíteni? Keress minket, és egyeztetünk veled egy magyar nyelvű konzultációt.

További információkért kövesd a Facebook oldalunkat:

https://www.facebook.com/nemetmagyar2016

Keress bizalommal ha tanácsadásra van szükséged!

Balázs Gábor

külkereskedelmi közgazdász

Tel: +36/ 30/ 22-99-394

Handy: 01 575 01 444 07

E-mail: nemetjovedelem@gmail.com


Ha hasznosnak találtad az információkat, és van olyan ismerősöd a környezetedben, akit ez érdekelhet, küldd el nekik ezt a cikket.

(A weboldalon lévő információkat gondosan állítottuk össze, azonban a tartalomért nem vállalunk felelősséget, és a tartalmak sem minősülnek sem adótanácsadásnak, sem jogi tanácsadásnak.)

További információkért kövess be minket az alábbi oldalakon:


WSP Consulting Nonprofit Kft. 
Könyvelés, Szakfordítás, Tanácsadás
H-Miskolc / Adószám: 23187430-2-05 
Tel: + 36 30 22 99 394
E-Mail: nemetjovedelem@gmail.com

           
vissza