Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
WSP Consulting Nonprofit Kft. 


Székhely:
 
Magyarország, Szalaszend


Iroda:
 
Magyarország, Miskolc

Adószám: 
23187430-2-05

Telefon:
+36/30/ 22-99-394

E-mail:
nemetjovedelem@gmail.com

Nyitvatartás
Hívjon az esti órákban is!

Hogyan kereshetsz havi 2000 eurót mellékállásban, ha értesz a pénzügyekhez?

2024.04.22.

Hogyan kereshetsz havi 2000 eurót mellékállásban, ha értesz a pénzügyekhez?

Ahogyan már korábban is írtunk róla, a biztosítási, pénzügyi közvetítői szegmensben számos lehetőség adódik elhelyezkedni. Mivel mi a területet több oldalról is megismertük már, ráadásul sikeres karriert futottunk be, neked is szívesen megmutatjuk, hogyan tudsz, akár mellékállásban is tanulni, fejlődni, előrelépni, ha vonzónak találod a pénzügyi szegmenst.

Akár 2.000 Eurót is hazavihetsz félállásban is, ami valljuk be, nem egy rossz felállás tartalékképzés szempontjából pár év távlatából. Természetesen, ha még nem ismered a területet, a különböző termékeket, akkor minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy közelebbről, gyakorlatias példákon keresztül tanulj ezekről, és pár év alatt profi szakember válhassék belőled.

Milyen előképzettséget igényel?

Alapvetően nem a diploma vagy a megszerzett képesítések, sokkal inkább az affinitás határozza meg, hogy sikeres lehetsz-e a biztosításközvetítői, pénzügyi közvetítői szakmában. Ha magad is szívesen foglalkozol a saját pénzügyiddel, tudatosan, előrelátóan tervezel, van némi rendszerezésre, matematikára, tervezésre irányuló belső motivációd, akkor például passzolhat hozzád ez a pálya. Emellett az ügyfelekkel való személyes találkozók során a kommunikációs stratégiád is előny lehet.

Csak extrovertált, pörgős emberek lehetnek ebben sikeresek?

Röviden? Nem. Bárki, aki például empátiával, türelemmel tudja meghallgatni az emberek elképzeléseit, problémáik megoldását kihívásként tekinti, illetve kifinomult érzéke van a független véleményalkotáshoz, nagyon ügyes lehet a pénzügyi termékek közvetítésében is. A klasszikus értelembe vett hideghívások, telefonos értékesítők, domináns, brókerekre jellemző kommunikáció ideje- legalábbis ebben a szegmensben- lejárt.

Sokkal inkább fontos az emberközeli, elemző, figyelő, józanul, tényszerűen kommunikáló értékesítés, illetve a story telling, vagyis a történetmesélés alapján történő szemléltetés. Ha van egy jó sztorid, mindenre van egy szemléletes példád, a saját gyengeségeidet, tapasztalatodat is fel tudod vázolni érthetően, hétköznapi módon, akkor máris népszerű lehetsz az ügyfeleid körében. Természetesen mi is rengeteget segítünk majd a kezdetekben, hogy megtaláld a saját stílusodat.

Milyen képzésekre számíthatok?

Folyamatos képzésre számíthatsz, ahogyan a piac is folyamatos kihívásokat állít elénk, nekünk is fel kell venni a lépést a kereslet-kínálat részletekbe menő újdonságaival. A kezdeti fázisban mentori programban, egy elektronikus tudásbázissal, tesztekkel, sok-sok tanulással várunk! Ezután pedig már a „rutinszerűsítés” a cél, vagyis, hogy gondolkodás és különösebb izgulás nélkül is prezentálni tudd a megtanultakat.

Hogyan tudok jelentkezni, milyen elköteleződéssel jár?

Egy jelentkezés semmibe sem kerül, egy konzultáció, állásinterjú ugyancsak díjtalan, tehát semmi vesztenivalód nincs azzal, hogy találkozunk, és bemutatjuk a céget, a csapatot, a várható új munkakört számodra. Mi arra bíztatunk, hogy amennyiben érdekel, hogyan is tudnál ezzel pénzt keresni, milyen új tudásra tehetsz szert, milyen más területeken kamatoztathatod ezt akár később is, illetve, hogy vajon passzol-e hozzád ez a terület, akkor jelentkezz és nézzük meg részletesen!

Várunk szeretettel egy találkozóra!

További információkért kövesd a Facebook oldalunkat:

https://www.facebook.com/nemetmagyar2016

Keress bizalommal ha tanácsadásra van szükséged!

Balázs Gábor

külkereskedelmi közgazdász

Tel: +36/ 30/ 22-99-394

Handy: 01 575 01 444 07

E-mail: nemetjovedelem@gmail.com


Ha hasznosnak találtad az információkat, és van olyan ismerősöd a környezetedben, akit ez érdekelhet, küldd el nekik ezt a cikket.

(A weboldalon lévő információkat gondosan állítottuk össze, azonban a tartalomért nem vállalunk felelősséget, és a tartalmak sem minősülnek sem adótanácsadásnak, sem jogi tanácsadásnak.)

További információkért kövess be minket az alábbi oldalakon:


WSP Consulting Nonprofit Kft. 
Könyvelés, Szakfordítás, Tanácsadás
H-Miskolc / Adószám: 23187430-2-05 
Tel: + 36 30 22 99 394
E-Mail: nemetjovedelem@gmail.com

           
vissza