Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
WSP Consulting Nonprofit Kft. 


Székhely:
 
Magyarország, Szalaszend


Iroda:
 
Magyarország, Miskolc

Adószám: 
23187430-2-05

Telefon:
+36/30/ 22-99-394

E-mail:
nemetjovedelem@gmail.com

Nyitvatartás
Hívjon az esti órákban is!

Karrier

25 ok arra, hogy miért érdemes nálunk dolgozni, ha szeretsz beszélgetni, és egy laptoppal dolgozni, illetve van pénzügyi (biztosítási) tapasztalatod.

Kiemelkedő eredményeket érünk el a legújabb online és offline módszerekkel!

Egyedülálló kampány Németországban.

Messze megelőzzük a piacot, ezt a stratégiát majd 2-3 év múlva kezdik el alkalmazni az értékesítők!

1.

Mindenki vásárolni akar. Mi kereskedők vagyunk. Olyan termékeket értékesítünk, amire az embereknek szüksége van, tehát nem sajnálnak költeni rá. Nagy a kereslet, és az ügyfelek szeretnének az anyanyelvükön tájékoztatást kapni.

Nyugdíj előtakarékosság = emelik a nyugdíjkorhatárt, csökkentik a nyugdíjakat

Privát felelősségbiztosítás = ha harmadik félnek kárt okozol (főbérlők kérik)

Balesetbiztosítás = egy rossz mozdulat, és könnyen törés, szakadás lehet a vége, hónapokra kiesel a munkából, csökken a fizetés

Jogi biztosítás = ügyvédi segítségre szükség lehet egy jogvita során

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.

Rendszeresen ír ki a német vállalat utazási versenyeket. Ha teljesíted a feltételeket, a cég elvisz egy jutalomútra, ahol a munkatársaiddal all inclusive nyaralhatsz egy hétig teljesen ingyen. Még költőpénzt is ad a cég, ha ügyes vagy. (Ez a módszer több iparágban működik, nem csak a biztosítóknál.)

Íme:
"Liebes Top-Team, ab sofort startet ein sensationeller Reise-Wettbewerb in unserer Struktur. Wer hat Lust auf eine Woche Urlaub in einem Top-Hotel mit Spaß, Meer, tollen Leuten und allem was dazu gehört? Nützt diese einmalige Chance und gebt in den nächsten beiden Monaten wirklich Vollgas. Ich freue mich auf eine Woche mit Euch gemeinsam. Dann können wir dort all unsere Erfolge feiern."

 

 

 

 

 

3.

A célok elérése esetén értékes ajándéktárgyakat kapsz. Gyakran nálunk az üzletkötők 5.000 eurós órákat viselnek magukon, melyet megnyertek. (bőrtáska, toll, óra, tablet stb.) Óra: Chopard Monaco Historique

 

 

 

 

 

 

4.

Krankenkasse (Betegbiztosító) váltási lehetőség! Le vagyunk szerződve egy betegbiztosítóval, mely jutalékot fizet, ha új ügyfelet regisztrálsz be. Ha az ügyfél 1 évig nem kerül betegállományba, akkor a betegbiztosítótól visszakap egy havi díjat, pl. 500-600 eurót (a felét az alkalmazott, a felét a munkaadó fizette be), és igénybe vehet egy kedvezményes wellness hétvégét, aminek a költségeinek a nagy részét a betegbiztosító fizeti. Win-Win-Win. Ezzel nyer a betegbiztosító, nyer az ügyfél, és Te is, mint üzletkötő.


5.

Vezetői karriert futhatsz be. Építhetsz csapatot. A csapat teljesítménye után is kapsz vezetői jutalékot. Lehet akár saját ügynökséged is.

 

 

 

 

 

 

 

 

6.

Kimagasló jutalékrendszert kínál a cég. Ha tudod, és hiszed, hogy léteznek kimagasló jövedelmek, és kimagasló jutalékok, akkor jó helyen jársz. Itt valóban léteznek, és elérhetőek.


7.

Izgalmas csapatépítő tréningeken vehetsz részt, klassz helyszíneken, érdekes élményeket szerezve. (Legutóbb a Jochen Schweizer Arénában voltunk Münchenben – Program: Meeting, Bodyflying, 3 fogásos vacsora)


 

 

 

 

 

 

8.

Online szerzünk Neked ügyfeleket a legújabb marketing módszerekkel. Ismered ezeket a fogalmakat?

  • Tartalom marketing
  • Keresőoptimalizálás
  • Adwords hirdetések
  • Affiliate marketing
  • Keywords planner

Ezeket nem is kell ismerned, ezekkel neked nem kell foglalkoznod! Kezdőként nem lehetsz marketing guru, és nincs is rá szükség. Mindent készen kapsz! Kapsz egy weblap aloldalt a: www.nemetbiztositas.hu portálon + saját Domain nevet, és egy komplett online marketing rendszert. Az ügyfelek az internetről érkeznek hozzád!

9.

Fizetett online marketing kampányban

  • Blog
  • Youtube
  • Facebook
  • Instagram
  • Adwords

való garantált ingyenes részvételi lehetőséget biztosít számodra a csapatunk! Ez Németországban egyedülálló lehetőség, és csak a mi struktúránkban dolgozók vehetnek részt benne. Egyedi módszer, piacvezető Top-eredmények!


https://linktr.ee/balazsgabor

10.

Saját vállalkozást indítasz be induló költségek nélkül (nem kell több 10 – 100 ezer eurót befektetni), ez egy új Start up vállalkozás, amihez megvannak az eszközök, rendszer van mögötte. Neked csak fel kell szállni a hajóra.

11.

Nincs főnököd, senki nem mondja meg, hogy mit kell csinálnod. De vannak mentoraid, akik abban érdekeltek, hogy Te minél sikeresebb legyél, és minél hamarabb érd el a céljaidat. Egy klasszikus alkalmazotti státuszban dolgozónak ez a metódus először hihetetlennek tűnik. Viszont mi így dolgozunk, ez a rendszer működik.

12.

Nem kell egy irodában ülnöd, és a felettesed munkautasításait követned. Dolgozhatsz home-office-ban, online, szinte bárhonnan. Ma már egyáltalán semmi szükség nincs arra, hogy az ügyfeleddel ugyanazon helyiségben, vagy ugyanabban a városban tartózkodjatok. Online és telefonon is dolgozunk. A szerződéskötés akár egy QR kódos aláírással is működhet. Ehhez csak egy okostelefonra van szüksége az ügyfélnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13.

Csapatban dolgozunk, aminek azaz egyik előnye, hogy ha egy ismeretlen kérdés merülne fel, mindig van olyan kolléga, aki tudja a kérdésre az adott választ. Mi egy szakmai klub, egy gazdasági közösség vagyunk. Win-win megoldásokkal dolgozunk.

14.

Azonnali kereseti lehetőséged van. Gyakorlatilag már az első hónapban több száz, vagy akár több ezer eurót is kereshetsz. Ez csak Tőled függ! Mindezt mentori segítséggel.

15.

Óriási kereslet és igény van a vállalati palettán szereplő termékekre. Vannak termékek, amire egyszerűen mindenkinek szüksége van, pl. ilyen a privát felelősségbiztosítás, mert ezt mindig kéri a főbérlő a lakásbérleti szerződésnél, vagy ilyen a kötelező gépkocsi felelősségbiztosítás, ha gépkocsid van.


16.

A cég biztosítja a fejlődési lehetőséget. Ingyenes szemináriumokon, tréningeken, továbbképzéseken veszel részt térítésmentesen. 

 

 

 

 

 

17.

MunkaHELY? Online is végezhető a munka, (egy laptop és internet kapcsolat is elegendő hozzá). Dolgozhatsz akár otthon a kertben, de tengerparton fekve is digitális eszközökkel. A munka világa folyamatosan változik. Egyre többen dolgoznak olyan munkakörnyezetben, ami nem zárja őket a négy fal közé.

18.

Tippadói munkalehetőség is adott. (Küldesz ügyfelet, ajánlasz minket, mi megkötjük a szerződést, a jutalékot te kapod) Van hátránya is: Karriert nem tudsz építeni.

19.

Ha pályakezdő vagy, akkor a cégeknél tapasztalt munkatársak (vezetők, trénerek, tanácsadók, mentorok) segítenek több éves szakmai program keretében, hogy magabiztos szakmai tudást szerezz meg.

20.

A pénzügyi szektorra jellemző, hogy az átlagosnál akár jóval magasabb kereseti lehetőséget biztosít a cég számodra. Ez a biztosításközvetítői szakma vonzó lehet Neked akkor, ha szeretsz emberekkel foglalkozni, rugalmas munkaidőben digitális eszközökkel szeretsz dolgozni, és profi szinten meg akarod tanulni az értékesítést.

21.

A feladatod elmondani, hogy miért jó annak, akinek van biztosítása, és miért rossz annak, akinek nincs. Ugyanakkor megmutatod az embereknek, hogy hogyan tudnak egy adott időtartam alatt 100 euróból 1.000 eurót csinálni különféle befektetési és biztosítási konstrukciókkal.

22.

Problémára kínálsz megoldást. Az öngondoskodás egyre felértékelődik. Az ügyfelek ezzel tisztában is vannak. Mi egy adott, régóta fennálló problémával kapcsolatban információt adunk, és megoldást kínálunk a potenciális ügyfeleknek.

23.

Szinte nincs olyan élethelyzet, amelynek kapcsán ne találhatnánk biztosítási kockázatot, és a legtöbb esetben azt a biztosítási módozatot is, amely alkalmas a kockázat lefedésére, a biztosítási védelem felépítésére. A szakmában sokan tartják missziójuknak, hogy felhívják az ügyfelek figyelmét ezekre a kockázatokra, illetve, hogy megfelelő biztosítási megoldásokat nyújtsanak az emberek számára.


24.

Kiszámítható a jutalék, és a karrier. Tudni fogod, hogy honnan, hová, mikor lehet eljutni.
Olyan szemléletet kapsz, amit érdemes a magánéletbe is átültetni, vagyis fontos, hogy mindig legyen célunk, ami felé haladunk, és amiért minden nap hajlandók vagyunk tenni valamit.


25.


Ne gyere hozzánk dolgozni, ha a következő pontokra „igen” a válaszod:
- 10-15 év múlva ugyanúgy, mint most, egy irodában szeretnék dolgozni, és valakinek az utasításait szeretném követni.
- Nem szeretném kipróbálni magam a vállalkozói szférában.
- Az ügyfeleknek nem kell a prémium szolgáltatás.
- Nincsennek céljaim.

Gyere hozzánk dolgozni, ha a következő pontokra „igen” a válaszod:
- Szívós, és eltökélt vagy, aki kitartó munkával nagyratörő célokat szeretne elérni.
- Amit magunkba és a jövőnkbe fektetünk be, az mindig megtérül. Igaz?
- Szeretnék a saját magam főnöke lenni.
- Van bennem egy egészséges karrierigény.
- Rengeteg tervem van, és célom.