Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
WSP Consulting Nonprofit Kft. 


Székhely:
 
Magyarország, Szalaszend


Iroda:
 
Magyarország, Miskolc

Adószám: 
23187430-2-05

Telefon:
+36/30/ 22-99-394

E-mail:
nemetjovedelem@gmail.com

Nyitvatartás
Hívjon az esti órákban is!

Hogyan dolgozzunk együtt Németországban?

2024.04.22.

Hogyan dolgozzunk együtt Németországban?

Korábban is ejtettünk pár szót arról, hogy miből is áll a munkánk biztosításközvetítőként. A családunk évek óta a pénzügyi területen tevékenykedik, könyvelést, adótanácsadást és családi pótlék ügyintézést is vállalunk németországi ügyfeleinknek.

Később jött az ötlet, hogy ha már minket kérdeznek a kötelező és szabadon választható biztosításokról is, miért ne ajánlanánk a legnívósabbat, és közvetítenénk a termékeit, ha már eleve őket ajánljuk.

Most arról lesz szó, hogyan dolgozunk mi, és hogyan dolgozhatsz velünk te is, amennyiben indíttatást érzel magadban a biztosítási szektorban való elhelyezkedéshez. Az ügyfélkörünk 80%-a magyar, vagy magyar ajkú lakosság Németország-szerte. Tehát, ha nem tökéletes a németed, ne aggódj, nem alapkövetelmény, persze az ügyintézés és az alapvető teendők szempontjából nagyon előnyös a jó nyelvtudás. Különösen, ha a német ajkú lakosság, jóval nagyobb potenciállal rendelkező táborát is szeretnéd megcélozni.

Az első lépések

Nem adunk a kezedbe kész ügyfélportfóliókat, az első lépéseket neked kell majd megtenned. Ez nem jelenti azt, hogy teljesen egyedül kell belevágnod, és ne kapnál segítséget. Sőt! Nem is hagynánk, hogy abszolút kezdőként önállósítsd magad. Ennél sokkal összetettebb és izgalmasabb felkészülés, szakmai eszmecserék várnak rád amellett, hogy emberileg is igyekszünk a lehető legoptimálisabb kapcsolatra a munkatársainkkal.

Hatalmas ügyfélpotenciál

Az ügyfélkör olyan németországi bejelentett állandó lakhellyel rendelkezőkből állhat, akiknek felkeltjük az érdeklődését a lehetőségekkel kapcsolatban, vagy akik hallomásból, kíváncsiságból, konkrét célzattal megkeresnek minket. Az ügyfélkör kiépítése nem megy egyik napról a másikra, ezért sok esetben a munkatársak mellékállásként indítják el a biztosításközvetítői karrierjüket.

Miből lesz bevételed?

Az egyénileg megkötött biztosítási termékek után egységes, előre kalkulálható jutalékot kapunk, melynek összege központilag meghatározott. Ez azoknak lehet érdekes, akik dolgoztak már multinacionális végeknél, és ahol köztudottan hatalmas tabu tárgyát képezik a fizetések.

Németországban ugyan sokkal inkább nyilvános adatnak számít, hogy mennyit keresel, több oldalon utánajárhatsz az átlagoknak cégekre lebontva. Ezen a területen azonban teljesen biztos lehet mindenki abban, hogy pontosan annyit keres, amit a biztosítótársaság előre meghatároz kortól, nemtől függetlenül.

Add át a tudásod másoknak is!

A bevételeid tehát egyrészt egyéni értékesítésből, másrészt opcionálisan a csapatépítés melletti vezetői jutalékokból állnak. Miért kapsz vezetői jutalékot? A világszerte ismert cég hálózatában elhelyezkedve kimagasló bevételekre számíthatsz, ha a kemény munkával megszerzett tudásodat, tapasztalatodat új munkatársakkal is megosztod, majd ennek köszönhetően ők is munkába állnak.

Ez a tevékenység természetesen nem kötelező, vagy elvárt, ugyanakkor sokak számára vonzó alternatíva a hosszútávú, passzív jövedelem eléréséhez.

Nekünk fontos, hogy merj kérdezni!

Az oldalunkon a gyakori kérdések között láthatod a munkatársnak jelentkezők leggyakoribb kérdéseit, aggodalmait, ezekre mind válaszolunk. Ha úgy érzed, kipróbálnád magad ezen a területen, és szívesen dolgoznál nálunk, de legalábbis megismerkednél a működésünkkel, akkor hagyj üzenetet, vagy hívj minket az elérhetőségeink valamelyikén.

Keress bizalommal, hívj most!

Balázs Gábor

külkereskedelmi közgazdász

Tel: +36/ 30/ 22-99-394

Handy: +49/ 173/ 531-60-38

E-mail: nemetjovedelem@gmail.com


Ha hasznosnak találtad az információkat, és van olyan ismerősöd a környezetedben, akit ez érdekelhet, küldd el nekik ezt a cikket.

(A weboldalon lévő információkat gondosan állítottuk össze, azonban a tartalomért nem vállalunk felelősséget, és a tartalmak sem minősülnek sem adótanácsadásnak, sem jogi tanácsadásnak.)

További információkért kövess be minket az alábbi oldalakon:


WSP Consulting Nonprofit Kft. 
Könyvelés, Szakfordítás, Tanácsadás
H-Miskolc / Adószám: 23187430-2-05 
Tel: + 36 30 22 99 394
E-Mail: nemetjovedelem@gmail.com

           
vissza