Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
WSP Consulting Nonprofit Kft. 


Székhely:
 
Magyarország, Szalaszend


Iroda:
 
Magyarország, Miskolc

Adószám: 
23187430-2-05

Telefon:
+36/30/ 22-99-394

E-mail:
nemetjovedelem@gmail.com

Nyitvatartás
Hívjon az esti órákban is!

Fogászati biztosítás - Teljeskörű ellátás egész évben egy tömés áráért

2024.04.22.

Fogászati biztosítás - Teljeskörű ellátás egész évben egy tömés áráért

Ha az egészséggel kapcsolatos kiadások kerülnek szóba, a top lista élén járnak a fogászati kezelések díjai. Ezek ugyan, jobb esetben nem olyan gyakran jelentkező kiadások, alkalomszerűen, pár évente azonban jelentős terhet róhatnak a saját, vagy családi kasszára. Az egészségbiztosítások, balesetbiztosítások nem terjednek ki a fogorvosi számlákra, csonttörésnek sem minősül például, ha egy fogunk letörik.

Miért fontos a fogaink egészsége?

Akinek fájt már úgy igazán a foga, annak nem is kell mást elmondani, csak hogy ezt a fájdalmat rendszeres kontrollvizsgálatokkal elkerülhetjük. Amikor már fáj a fog csillagászati összegeket is hajlandó az ember kifizetni azért, hogy cserébe gyors és hatékony kezelésben részesüljön. A rendszeres fájdalom komoly mentális, lelki problémákhoz vezethet, jelentősen rontja az életminőségünket.

Ezenkívül szervi problémák is jelentkezhetnek az ínysorvadástól kezdve egészen a szervezet különböző pontjain jelentkező gyulladt gócokig és felülfertőzésekig. Mozgásszervi, ízületi és kardiovaszkuláris komplikációi is lehetnek egy kezeletlen, gyulladt fognak. A bőrgyógyászati, idegrendszeri tünetek sem ritkák az elhalasztott fogorvosi kezelések miatt. Tehát nagyon fontos lenne, hogy fél évente, évente egy átfogó kontrollvizsgálaton essünk át, ami a komolyabb, akár daganatos betegségek veszélyét is hatékonyan képes megelőzni, illetve felismerni.

Mennyibe kerül a fogorvosi ellátás?

Nagyon változó, hogy különböző országokban, területeken, rendelőkben milyen áron foglalkoznak a fogaink egészségével a képzett szakorvosok. Míg Magyarországon egy egyszerű fogtömés körülbelül 15 ezer forintba kerül 2020-ban, addig Németországban ez az összeg 160-230 euró között mozog függően attól, hogy milyen árfekvésű régióban lakunk. Ez forintra átszámolva 60-80 ezer Forint. Nem meglepő tehát, hogy a németek, franciák, nagyobb EU-s országok óriási egészségügyi turizmust bonyolítanak le például Magyarországon.

Mennyibe kerül egy fogászati biztosítás?

A biztosító társaságnál, melynek egészségfinanszírozó, betegbiztosítási termékeit mi is ajánljuk egy ilyen szolgáltatás díja körülbelül 35 euró havonta. Ez egy teljeskörű és magas színvonalú ellátást biztosít a csomagnak megfelelően. Ezt az átlagos összeget alapul véve egy évben körülbelül 420 eurós költségünk származik a fogászati biztosításból. Ez tehát azt jelenti, hogy átlagosan kevesebbe kerül bebiztosítani magunkat minden költségesebb fogászati kiadásra előre, mint egyetlen fogtömést kifizetni Németországban.

Használd ki ezt a lehetőséget, tudj meg többet!

Ez remek lehetőség lehet azoknak, akik előreláthatólag rendszeresen fogorvoshoz járnak, hiszen egy-két vizit ára, vagy egy fogtömés ára már fedez egy teljes szolgáltatási díjcsomagot egy nívós betegbiztosítónál.

Ha ez a megoldás, vagy általánosságban a betegbiztosító választás és ügyintézési feladatok kérdéseket ébresztenek benne, fordulj bátran hozzánk a biztosításokkal, vagy a betegbiztosítással foglalkozó weboldalunkon.

Jó egészséget kívánunk!


Ha hasznosnak találtad az információkat, és van olyan ismerősöd a környezetedben, akit ez érdekelhet, küldd el nekik ezt a cikket.

(A weboldalon lévő információkat gondosan állítottuk össze, azonban a tartalomért nem vállalunk felelősséget, és a tartalmak sem minősülnek sem adótanácsadásnak, sem jogi tanácsadásnak.)

További információkért kövess be minket az alábbi oldalakon:


WSP Consulting Nonprofit Kft. 
Könyvelés, Szakfordítás, Tanácsadás
H-Miskolc / Adószám: 23187430-2-05 
Tel: + 36 30 22 99 394
E-Mail: nemetjovedelem@gmail.com

           
vissza