Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
WSP Consulting Nonprofit Kft. 


Székhely:
 
Magyarország, Szalaszend


Iroda:
 
Magyarország, Miskolc

Adószám: 
23187430-2-05

Telefon:
+36/30/ 22-99-394

E-mail:
nemetjovedelem@gmail.com

Nyitvatartás
Hívjon az esti órákban is!

Első lépések az Ergo-s karrieredben: Fontos teendők a belépés előtt és ezt követően

2024.04.22.

Első lépések az Ergo-s karrieredben:  Fontos teendők a belépés előtt és ezt követően

Ha úgy döntesz, hogy szeretnél velem, velünk dolgozni és egy nívós biztosításközvetítői pályafutást elindítani, vagy épp váltani, folytatni a korábbi tapasztalataid kapcsán, akkor a legjobb helyen jársz, hogy megtudd, milyen technikai részletekre kell majd odafigyelned. Azoknak, akik most helyezkednek el nálunk, hasznos kis gyűjtemény lehet ez, egyfajta chek lista.

Azoknak, akik szeretnek előre minden eshetőségre felkészülni, és vizualizálni a várható eseményeket, azoknak pedig elöljáróban is világossá tesszük azt a néhány lépést, szükségesen elvégzendő feladatot, ami nálunk az új belépők esetében történik.

Jelentkezés – ezt ne hagyd ki! 

Természetesen ahhoz, hogy kapcsolatba léphessünk egymással, értelemszerűen szükségünk lesz arra, hogy jelentkezz és megadd az elérhetőségeidet. Első körben dobj egy e-mailt a nemetjovedelem@gmail.com címre. Cserébe kapsz egy meghívót a vasárnaponként esedékes üzleti prezentációnk egyikére. Nem feltételezzük, hogy azonnal döntést hozol, ezért itt részletesen bemutatjuk a céget és a kereseti lehetőségeket, hogy minden információd meglegyen a mérlegeléshez.

Ezután természetesen velem és a csapatommal is találkozol, bemutatkozunk, kicsit megismerjük egymást, hiszen látatlanban nagyon nehéz elköteleződni és megfontoltan cselekedni.

Belevágunk a tanulásba!

Ha elindulsz nálunk, akkor számítanod kell arra, hogy sokat kell tanulnod! Termékleírásokat és regisztrációkat fogsz kapni, hogy áttanulmányozhasd az alapokat. Kapcsolatba lépsz a vezetőkkel, tapasztaltabb munkatársakkal, és magyarul vagy németül kérhetsz segítséget a felkészüléshez.

Hétfőn és szerdán tartunk közös képzéseket, melyeken online vehetsz részt, tehát nem kell izgulni az utazás, időbeosztás, vagy a covid helyzet miatt sem.

Technikai részletek

Az induláshoz szükséged lesz egy erkölcsi bizonyítványra (europäisches Führungszeugnis), ez kb. 13 EUR-ba kerül és 1-2 hét alatt megérkezik. Természetesen hivatalos szerződést írunk, mait eddigre szintén kézhez kapsz a belső rendszereink belépési adataival együtt. Ilyen például az E-campus, ahol az írott és videós tudásanyagból és tesztekből mazsolázhatsz, és nem csak a kezdetekkor lesz szükséged rá!

Hétfőn és szerdán tartunk közös képzéseket, melyeken online vehetsz részt, tehát nem kell izgulni az utazás, időbeosztás, vagy a covid helyzet miatt sem. A vezetőddel rendszeresen beszéltek majd, és napi, heti, havi célokat, tanulási ütemet határoztok meg folyamatos utánkövetés mellett.

A jó hangulatról sem feledkezünk meg!

Talán kicsit hivatalosan hangzik mindez összeszedve, ugyanakkor nyilvánvalóan nem egy hivatali alkalmazott és adminisztrátor munkakörre jelentkezel, nem kell unalmas megbeszélésektől tartanod. Az irodánkban, a találkozóinkon a szakmai témákon kívül kötetlen beszélgetésre és sok-sok jófej emberre számíthatsz.

Elismerés

Ezekben a szakmákban az egyik vezető ok, amiért sokan jókedvvel és optimistán állnak a munkához, az az elismerés és rendszeres dicséret. Ha szorgalmas vagy és a megfelelő emberektől begyűjtöd a tudást, akkor sikerekre is számíthatsz, amit kisebb és nagyobb körökben is elismerünk, díjazunk.

Ezzel rendszeresen érezheted azt, hogy a fizetéseden felül személyes teljesítményedért járó megbecsülést is bezsebelheted, ami teljesen ellentétben áll a legtöbb cég működésével, ahol maximum évente, vagy épp tízévente számíthatsz egy bónuszra, vagy pár kedves szóra.

Jelentkezz nálunk, kóstolj bele a lehetőségbe, és kérdezz bátran, hiszen ez feltétlenül szükséges a jó döntések meghozatalához!

Balázs Gábor

külkereskedelmi közgazdász

Tel: +36/ 30/ 22-99-394

Handy: +49/ 173/ 531-60-38

E-mail: nemetjovedelem@gmail.com


Ha hasznosnak találtad az információkat, és van olyan ismerősöd a környezetedben, akit ez érdekelhet, küldd el nekik ezt a cikket.

(A weboldalon lévő információkat gondosan állítottuk össze, azonban a tartalomért nem vállalunk felelősséget, és a tartalmak sem minősülnek sem adótanácsadásnak, sem jogi tanácsadásnak.)

További információkért kövess be minket az alábbi oldalakon:


WSP Consulting Nonprofit Kft. 
Könyvelés, Szakfordítás, Tanácsadás
H-Miskolc / Adószám: 23187430-2-05 
Tel: + 36 30 22 99 394
E-Mail: nemetjovedelem@gmail.com

           
vissza