Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
WSP Consulting Nonprofit Kft. 


Székhely:
 
Magyarország, Szalaszend


Iroda:
 
Magyarország, Miskolc

Adószám: 
23187430-2-05

Telefon:
+36/30/ 22-99-394

E-mail:
nemetjovedelem@gmail.com

Nyitvatartás
Hívjon az esti órákban is!

A németországi irodánk felvételt hirdet! Pénzügyi karrierlehetőség!

2024.04.22.

A németországi irodánk felvételt hirdet! Pénzügyi karrierlehetőség!

Mint azt már az oldalon is láthattátok, egyre gyarapodnak azok a szakmai anyagok, ügyfeleknek szánt információk, melyeket megosztunk hétről-hétre. Az ügyfeleink száma egyre bővül, és a biztosítási területen megnövekedett tanácsadási igény miatt új kollégákkal bővültünk, ill. további munkatársakra is szükségünk van, hogy kitudjuk elégíteni az ügyfeleink igényeit.

A biztosítási területen indított vállalkozásom talpraesett, új munkatársakért kiált, hiszen az egyre népesebb ügyfélkör kiszolgálásához, és a potenciálisan több százezres vevőkör eléréséhez, személyes támogatásához kevés létszámmal vagyunk jelen a piacon. Most pár gondolatban összefoglalom, kiket keresek, akikkel egymást erősíthetjük a következő időszakban, remélhetőleg hosszútávon is.

Gyere akkor, ha érdekelnek a családi pénzügyek

Nem tőzsdézésről, kockázatos, rövid lejáratú befektetésekről fogsz tanulni, beszélgetni, hanem épp ellenkezőleg: az egyéni, családi spórolási lehetőségekről, színvonalas biztosításokról lesz szó, melyek a hozzánk forduló magánszemélyeket, családokat óvják meg váratlan helyzetekben, illetve hosszútávon jelentős összegeket hoznak a családi kasszába.

Képesség arra, hogy meghallgass másokat

Ebből következik, hogy olyan munkatársra van szükségem, aki empátiával és türelemmel képes meghallgatni az ügyfelek kihívással teli történeteit, és nem ijed meg attól sem, ha egy-egy esetben bizony komoly tények elé kell állítani a segélykérőt. Nem egy klasszikus értelembe vett értékesítési folyamatról van szó, hiszen mindenkinek másra-és másra van szüksége, és a sikerünk érdekében, nem is ajánlunk neki többet, vagy mást, mint amire éppen szüksége van, vagy felhívjuk a figyelmet arra, amire a későbbiekben fontos lesz felkészülnie.

A sok beszéd nem feltétlen előny…

Az nagy előny, ha szívesen beszélgetsz emberekkel, de nem hátrány az sem, ha visszahúzódóbb vagy, hiszen a legfontosabb az egész folyamatban, hogy hallgatni tudj, majd igény szerint érdeklődést ébressz az emberekben néhány egyszerű igényfelmérő kérdéssel, rövid tájékoztatással. Egyfajta proaktív ügyfélszolgálati munkatárként működhetsz.

Akik jól és szívesen beszélnek, könnyen elmosolyodnak, ők remekül megállják majd a helyüket akkor, ha egy beszélgetés elején szimpátiát kell ébreszteni egy vadidegen emberben. Aki nem a szavak mestere, ő a szakmaiságával és a nyugalmával nyűgözheti le a segítségre várókat, így főként a munkafolyamat végén válik majd igazán népszerűvé, ajánlásra méltóvá. A siker mértékén ez valójában semmit sem változtat.

Egyedül kell mindent megtanulni?

Természetesen nem. Nem is hagynám… Hiszen felelősségteljes, és színes területről van szó, melyben a jó megítélés, a profi munkavégzés és helyes kommunikáció sorsdöntő lehet. Mindenben segítek szakmai és tapasztalati oldalról is. Nem kell attól félned, hogy felkészületlenül érkezel egy megbeszélésre, többnyire fogom a kezed az első lépésekkor, hiszen nekem is érdekem, hogy sikeres légy, és jól képviseld a cégem.

Társadalmi különbségek

Ugyan a németek többet és hatékonyabban beszélgetnek a pénzügyeikről, nyíltabban kezelik a megélhetés kérdéseit, és a bevételekről, kiadásokról gyakran már a húszas éveikben kimutatásokat készítenek, az első fizetésből már privát nyugdíjbiztosításba is utalnak pénzt, sőt, már a nagypapájuk is ezt tette…

Azonban a főközönségünk, (kivéve, ha nagyon jól beszélsz németül, és német ügyfelekkel is beszélgetnél) alapvetően a Németországban élő magyar anyanyelvű lakosság. Tehát korántsem annyira egyértelmű és ismerős témákról beszélsz nekik, ami magától értetődő lenne. Ugyanakkor, mivel ők is külföldön élnek, beilleszkednek, alkalmazkodnak ehhez a másfajta életvitelhez, fontos számukra, hogy tisztában legyenek az itteni megoldásokkal: a felelősségbiztosítás, jogvédelmi biztosítás, gyermekek továbbtanulása, vagy épp a nyugdíj témakörökkel is.

Ha kipróbálnád, megismernéd, írj bátran!

Ha kipróbálnád magad, akár mellékállásban is ezen a területen, akkor várlak szeretettel egy interjúra, ahol közösen eldönthetjük, érdemes lehet-e együtt dolgoznunk. Az elérhetőségeink valamelyikén küldj egy üzenetet, esetleg önéletrajzot és az elérhetőségeidet, hogy felvehessem veled a kapcsolatot.

Addig is mesés nyarat és sikereket kívánok!

Keress bizalommal, hívj most!

Balázs Gábor

külkereskedelmi közgazdász

Tel: +36/ 30/ 22-99-394

Handy: +49/ 173/ 531-60-38

E-mail: nemetjovedelem@gmail.com


Ha hasznosnak találtad az információkat, és van olyan ismerősöd a környezetedben, akit ez érdekelhet, küldd el nekik ezt a cikket.

(A weboldalon lévő információkat gondosan állítottuk össze, azonban a tartalomért nem vállalunk felelősséget, és a tartalmak sem minősülnek sem adótanácsadásnak, sem jogi tanácsadásnak.)

További információkért kövess be minket az alábbi oldalakon:


WSP Consulting Nonprofit Kft. 
Könyvelés, Szakfordítás, Tanácsadás
H-Miskolc / Adószám: 23187430-2-05 
Tel: + 36 30 22 99 394
E-Mail: nemetjovedelem@gmail.com

           
vissza