Facebook

Kapcsolat

Üzemeltető:
WSP Consulting Nonprofit Kft. 


Székhely:
 
Magyarország, Szalaszend


Iroda:
 
Magyarország, Miskolc

Biztosítás:

Németország, Erding


Adószám: 
23187430-2-05

Telefon:
+36/30/ 22-99-394

E-mail:
nemetjovedelem@gmail.com

Nyitvatartás
Hívjon az esti órákban is!

Rólunk

Több generációs családi vállalkozásunk 25 éve Magyaroszágon kezdte meg a működését - és azóta is eredményesen folytatja azokat - a következő területeken:

  • könyvelés
  • bérszámfejtés
  • adótanácsadás
  • vállalkozásfejlesztés

Német adóbevallás

Amikor 2011-ben Németország és Ausztria is megnyitotta munkaerőpiacát a közép- és kelet-európai tagállamok, köztük Magyarország munkavállalói előtt, a rá következő években fokozottan jelentkezett az igény arra, hogy német adóbevallásokat készítsünk. Éppen ezért szakosodott az egyik üzletágunk a német piacra.

Csapatunk

Az üzleti stratégiánknak megfelelően alakítottuk ki, és egy meghatározott üzleti cél köré építettük fel, és építjük a lehető legsikeresebb csapatot.

Küldetésünk

A missziónk, hogy a Németországban dolgozó- és adózó honfitársaink számára a lehető legnagyobb összegű adóvisszatérítést érjük el. Célunk az, hogy színvonalas szolgáltatást nyújtsunk.

Így dolgozunk

Törekszünk rá, hogy gyakorlatias módon, lényegre törően, az előírt ügymenetnek megfelelően a legcélszerűbb megoldást találjuk meg ügyfeleinknek. Fontos, hogy szakmailag a maximumot nyújtsuk. 

Előnyünk

Sok munkavállalónak nem áll módjában napközben ügyet intézni, hiszen dolgoznak. Mi délután, és az esti órákban dolgozunk, és hétvégén is elérhetőek vagyunk. A kapcsolattartás rugalmasan, Facebook-on, Viber-en, WhatsApp-on, e-mailben történik. Lebarás számunkon pedig ingyen hívhatnak minket telefonon a szintén Lebarások.

Kapcsolatunk az ügyfeleinkkel

Szeretnénk az ügyfeleinket arra ösztönözni, hogy fordítsanak még nagyobb figyelmet a pénzügyeikre, ezért ingyenesen elérhető pénzügyi- és adóügyi kérdéseket fejtünk ki blogbejegyzéseinkben, ill. megpróbáljuk az ügyfeleinket arra megtanítani, hogy az adóbevalláshoz szükséges információkat logikai sorrendbe rakják, így önmaguk számára is jobban átláthatóvá váljanak a lényegi elemek.

Igényeljük vissza a legtöbb adót Önnek!

Tel: +36 30 22 99 394