• Adóbevallás 4 évre visszamenőleg!

  Adóbevallás 4 évre visszamenőleg!

  Ne hagyja veszni a befizetett pénzt!

 • 48 órán belül válaszolunk!

  48 órán belül válaszolunk!

  Mi este is dolgozunk!

 • Készíttesse el a bevallását, és igényeljen vissza a befizetett adóból!

  Készíttesse el a bevallását, és igényeljen vissza a befizetett adóból!

  Szakszerű adóbevallás készítés

  Tovább
 • Bizalom. Gyorsaság. Ügyfélbarát nézőpont. Maximalizmus.

  Bizalom. Gyorsaság. Ügyfélbarát nézőpont. Maximalizmus.

  Lohn. Gehalt. Buchführung. Steuererklärung.

  Tovább

Mégis mire jó a jogvédelmi biztosítás?

2024.04.18.

Mégis mire jó a jogvédelmi biztosítás?

Ha Németországban élsz, akkor biztosan hallottál már a jogvédelmi biztosításról. Miért? Mert tapasztalataink szerint az itteni közegben egy nagyon megbecsült és népszerű szolgáltatásról van szó. Ha még nem éltél Németországban, csak tervezed a kiköltözést hosszabbtávon, akkor érdemes tájékozódnod erről a megoldásról is.

Ha pedig már jártas vagy az itteni kultúrában, pénzügyi gondolkodásban és persze az ügyvédi díjszabásokban is, akkor számodra is nagyon hasznos lehet Európa egyik legnépszerűbb és legnívósabb társaságának ajánlatát bekérni.

Az Ergonál, ahogyan a legtöbb világszínvonalú biztosítónál, kimagasló szolgáltatásra számíthatsz. A cikk célja nem is feltétlenül egy konkrét konstrukció ajánlása, hiszen az személyenként teljesen különböző lehet. A rugalmas választási lehetőségeknek és széles spektrumú csomagoknak épp az a lényege, hogy mindenki a saját számára legmegfelelőbbet válassza ki, esetleg más meglévő, vagy új termékekkel kombinálja. Nézzük is meg, mire jó egy jogvédelmi biztosítás az Ergonál!

Miért lehet szükséged egy jó ügyvédre Németországban?

Elsődleges kérdés, hogy miért lehet szükséged ügyvédre? Például, ha vállalkozóként dolgozol, mindenképp érdemes egy komolyabb felelősségbiztosítást és jogvédelmi biztosítást is beszerezned. Olyan speciális kérdésekben segíthet neked egy ügyvéd, szakjogász, melyek pénzt hoznak a konyhádra, vagy épp megkímélnek bírságoktól, levonásoktól, kellemetlen helyzetektől. Emellett, ha alkalmazottakkal is együttműködsz, akkor még több olyan jogi kategória ismerete és gyakorlati felhasználása válhat szükségessé, amire korábban talán nem is gondoltál.

Ha nem beszéled jól a nyelvet, akkor kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetsz, különösen egy kesze-kusza, nyakatekert jogi környezetben. Elképzelhetőnek tartod, hogy nehezen birkóznál meg egyedül egy károkozással, jogsértéssel, esetleg egy általános ügyintézéssel, ami a te érdekeidet képviselné? Nos, ilyenkor is nagyon hasznos egy jó ügyvéd. Lakásügyekkel kapcsolatban, munkaügyekben, egészségügyben, balesetek esetén speciális tudású, felkészült és legfőképp helyi szakemberre van szükséged.

Mennyibe kerül egy jó ügyvéd Németországban?

Elképzelhetőnek tartod, hogy ha jóval olcsóbban érnéd el az ügyvédedet, akkor gyakrabban keresnéd ügyes-bajos kérdéseiddel? Ha van jogvédelmi biztosításod töredék összegért cserébe érheted el a szolgáltatást lényegében bármikor. Németországban forintosítva jóval magasabb óradíjakat, ügyintézési díjakat kell kicsengetned, ha csak egy rövid konzultációra is lenne szükséged. Egy komolyabb ügyintézés többezer eurós költséget jelenthet. Persze ez is jobb, mint a még magasabb büntetés, esetleg károsultként elveszített pénz.

Csak a pénzt dobod el, ha későn, vagy nem jutsz jó ügyvédhez?

Csak a pénzt veszíted el? Mikor sürgősen szükséged van egy jogi szakemberre, bizony minden fűszál alá be kell nézned, hogy legalább egy ügyvédet találj, aki elvállal. Ilyen SOS esetekben felárra, vagy esetleg rossz esetben silányabb kiszolgálásra számíthatsz. Nem hangzik jól ugye? Szerintünk sem. Ellenben, ha rendelkezel jogvédelmi biztosítással, méghozzá egy nívós társaságnál, akkor pillanatok alatt kirendelik hozzád a megfelelő szakembert, akit ráadásul a biztosító társaság is ellenőrizhet, képvisel és utánkövethető, transzparens munkát végez.

Tehát nem csak a pénzt, hanem eszméletlen mennyiségű őrlődést, mentális problémákat, hatéridők lejártát is megspórolhatod magadnak, ha egy korrekt csomagot fizetsz. Ennek díja, valljuk be, akár több év távlatában sem haladja meg egy vészhelyzet költségét, ha azt saját zsebből és SOS-ben kéne fizetned.

Jobb tiszta fejjel a megoldásra koncentrálni!

Mi azt valljuk, hogy az ember egy sokkal magasabb életszínvonalon élhet, ha a pénzügyei, illetve a biztonsági hálója jó kezekben van, és nem egyedül kell mindennel megbirkóznia. Nos, itt valódi, profi segítségre és állandó rendelkezésre állásra számíthatsz, ami mellett kisimult idegekkel a megoldásokra koncentrálhatsz, ahelyett, hogy az apróbetűs részeket böngészve gyötörnéd magad a munkád, a családod, szabadidőd mellett.

Javasoljuk, hogy amennyiben érdekel ez a megoldás, keress minket és lépjünk kapcsolatba, hogy teljesen kötelezettségmentesen megmutathassuk a részleteket!


Ha hasznosnak találtad az információkat, és van olyan ismerősöd a környezetedben, akit ez érdekelhet, küldd el nekik ezt a cikket.

(A weboldalon lévő információkat gondosan állítottuk össze, azonban a tartalomért nem vállalunk felelősséget, és a tartalmak sem minősülnek sem adótanácsadásnak, sem jogi tanácsadásnak.)

További információkért kövess be minket az alábbi oldalakon:


WSP Consulting Nonprofit Kft. 
Könyvelés, Szakfordítás, Tanácsadás
H-Miskolc / Adószám: 23187430-2-05 
Tel: + 36 30 22 99 394
E-Mail: nemetjovedelem@gmail.com

           
vissza

Kapcsolat

Üzemeltető:
WSP Consulting Nonprofit Kft. 


Székhely:
 
Magyarország, Szalaszend


Iroda:
 
Magyarország, Miskolc

Adószám: 
23187430-2-05

Telefon:
+36/30/ 22-99-394

E-mail:
nemetjovedelem@gmail.com

Nyitvatartás
Hívjon az esti órákban is!