• Adóbevallás 4 évre visszamenőleg!

    Adóbevallás 4 évre visszamenőleg!

    Ne hagyja veszni a befizetett pénzt!

  • 48 órán belül válaszolunk!

    48 órán belül válaszolunk!

    Mi este is dolgozunk!

  • Készíttesse el a bevallását, és igényeljen vissza a befizetett adóból!

    Készíttesse el a bevallását, és igényeljen vissza a befizetett adóból!

    Szakszerű adóbevallás készítés

    Tovább
  • Bizalom. Gyorsaság. Ügyfélbarát nézőpont. Maximalizmus.

    Bizalom. Gyorsaság. Ügyfélbarát nézőpont. Maximalizmus.

    Lohn. Gehalt. Buchführung. Steuererklärung.

    Tovább

Blog

Érkezz meg mindenhova biztonságban!

2024.04.18. Érkezz meg mindenhova biztonságban!

Németországi tevékenységünk során sokat tanultunk az itteni pénzügyi kultúráról, a pénzügy nevelés, edukáció kérdéséről, és persze a nívós biztosítási termékek létjogosultságáról is. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat abból a szempontból, hogy világszínvonalú társaságok világszínvonalú konstrukciói közül válogathatunk, méghozzá egy viszonylag jól működő egészségügyi-jogi-illetve gazdasági környezetben.

tovább

Mégis mire jó a jogvédelmi biztosítás?

2024.04.18. Mégis mire jó a jogvédelmi biztosítás?

Ha Németországban élsz, akkor biztosan hallottál már a jogvédelmi biztosításról. Miért? Mert tapasztalataink szerint az itteni közegben egy nagyon megbecsült és népszerű szolgáltatásról van szó. Ha még nem éltél Németországban, csak tervezed a kiköltözést hosszabbtávon, akkor érdemes tájékozódnod erről a megoldásról is.

tovább

Érdemes lehet természeti katasztrófák esetére is biztosítást kötni?

2024.04.18. Érdemes lehet természeti katasztrófák esetére is biztosítást kötni?

A személyes vagyon egyik legmeghatározhatóbb, és talán leginkább számszerűsíthetőbb területe a lakás-és a vagyontárgyak. Ha saját lakásod, házad van, esetleg tároló, garázs, kert is tartozik hozzá, vagy nyaralóval, hétvégi házzal is rendelkezel, akkor valószínűleg meg is tudod becsülni ennek az értékét. Nem csak a vételár, de az aktuális piaci ár, vagy az újraépítés költségei is jó szempontok lehetnek ennek felmérésében.

tovább

Ki mondja meg neked, hogy holnap is minden rendben lesz?

2024.04.18. Ki mondja meg neked, hogy holnap is minden rendben lesz?

Bármit is hoz a jövő, nagyon nehéz egyszemélyben minden helyzetben helytállnunk. Nem tudhatjuk pontosan, mit hoz a holnap, és milyen kiszámíthatatlan események határozzák meg a munkaképességünket, a fizikai, szellemi, lelki állapotunkat. Az Ergo BU, vagyis a munkaképtelenségi biztosítás segítségével rugalmas, nagy lefedettségű biztosítással rendelkezhetsz, ha beüt a krach és nem tudod ellátni a megszokott feladataidat.

tovább

Munkaképtelenségi biztosítás a gyakorlatban

2024.04.18. Munkaképtelenségi biztosítás a gyakorlatban

Korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy miért is nagyon fontos, hogy kereső munkavállalóként munkaképtelenségi biztosítással is rendelkezzünk. Szót ejtettünk arról, hogy ezen biztosítási formával rendelkezők egy negyede élete során legalább egyszer a munkaképtelenség állapotába kerül, és élete alakulása bizonytalanná válhat.

tovább

Balesetbiztosítás magasfokon

2024.04.18. Balesetbiztosítás magasfokon

Akárcsak a munkaképtelenségi biztosítás esetében az élet-és balesetbiztosítások kapcsán is olyan eseményekre igyekszik felkészülni az ember, melyek beláthatatlanok, előre nem megjósolhatók. Ezeket a váratlan, nem kívánt negatív eseményeket elkerülni ugyan nem, de financiálisan bebiztosítani lehetséges! Méghozzá rugalmasan, teljeskörűen és ár-érték arányban kiemelkedő szinten.

tovább

Balesetbiztosítás felelősségteljesen

2024.04.18. Balesetbiztosítás felelősségteljesen

Amennyiben gondolkodsz egy új balaesetbiztosításon, legyen szó a legelsőről, vagy a régi cseréjéről, teljeskörűen, magyar nyelvű ügyintézéssel tudjuk megkönnyíteni a dolgod. Európa egyik legmegbízhatóbb és legnívósabb biztosítójánál, az Ergonál számos kedvezmény, számos extra szolgáltatás várja, hogy téged is kiszolgálhasson.

tovább

Élvezem-e az állami balesetbiztosítás védettséget a WC-ben is?

2024.04.18. Élvezem-e az állami balesetbiztosítás védettséget a WC-ben is?

Jó kérdés! A munkaidő része a munkaközi szünet, a pihenőidő. A Munka törvénykönyve szerint legkésőbb 6 óra munkavégzés után 30 perc kötelező pihenőidő van előírva. Több, mint 9 órás munkavégzést követően 45 percre emelkedik a pihenőidő hossza. Ebben az esetben joggal gondolhatnánk, hogy a pihenőidőben végzett tevékenység esetén is élvezzük az állami balesetbiztositás védettségét...

tovább

A német betegbiztosítási rendszerről

2024.04.18. A német betegbiztosítási rendszerről

Bizonyára téged is érdekel, hogy pontosan hogyan működik a betegbiztosítási rendszer Németországban, hiszen, ha végső soron nem is túlságosan, de első blikkre jóval összetettebb, mint például Magyarországon. Most összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat és igyekszünk teljesen közérthető módon felvázolni a jelenlegi helyzetet.

tovább

Jó lenne egy orvos, aki egész nap ott csücsül a zsebedben? Mi fán terem a TeleClinic?

2024.04.07. Jó lenne egy orvos, aki egész nap ott csücsül a zsebedben? Mi fán terem a TeleClinic?

Neked hány olyan egészségügyi panaszod, megválaszolatlan kérdésed, vagy gyors megerősítésre váró élethelyzeted adódik, amihez szükséged lenne egy megbízható orvosra? Hány olyan orvost ismersz, aki szívesen segítene neked egyetlen telefonhívásban is a megfelelő irányba orientálódni, mikor épp vészhelyzetben, épp a rendelőtől távol vagy?

tovább

Kapcsolat

Üzemeltető:
WSP Consulting Nonprofit Kft. 


Székhely:
 
Magyarország, Szalaszend


Iroda:
 
Magyarország, Miskolc

Adószám: 
23187430-2-05

Telefon:
+36/30/ 22-99-394

E-mail:
nemetjovedelem@gmail.com

Nyitvatartás
Hívjon az esti órákban is!